MEN'S GUIDE

Χρυσές Σφαίρες: Ο Bomer και 8 ακόμη σταρ που εντυπωσίασαν με το στυλ τους

Τα τελευταία χρόνια οι άντρες σταρ έχουν αρχίσει να κάνουν άκρως εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις στα red carpet events, αφήνοντας στο παρελθόν τις "βαρετές" και κλασικές ασπρόμαυρες tuxedo και black tie εμφανίσεις και αυτό συνέβη και στην φετινή τελετή απονομής των βραβείων Χρυσές Σφαίρες.

Αν και η πλειονότητα των αντρών που είδαμε στο κόκκινο χαλί που στήθηκε στο Beverly Hills για τα βραβεία, έμειναν πιστοί στις safe και κλασικές επιλογές, υπήρξαν και σταρ που έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εναλλακτικές επιλογές τους, ενώ ειδικά φέτος, τα ανδρικά κοσμήματα είχαν την τιμητική τους, ακόμα και στις πιο... συντηρητικές εμφανίσεις.


Αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο καλοντυμένους σταρ της βραδιάς ήταν ο Matt Bomer, που επέλεξε ένα εντυπωσιακό custom κοστούμι Brioni με σακάκι σε μπλε απόχρωση το οποίο φόρεσε χωρίς γραβάτα ή παπιγιόν.


Θεαματικός ήταν και ο Charles Melton, που φόρεσε ένα Armani κοστούμι με σταυροκούμπωτο μπλέιζερ σακάκι.


Ο  ηθοποιός Justin Hartley εντυπωσίασε επιλέγοντας ένα καφέ Nana Sartoria κοστούμι, που όμως έδειχνε άκρως επίσημο.


Και ο διάσημος ηθοποιός και ράπερ Tyler James Williams, επέλεξε να φορέσει καφέ κοστούμι στο κόκκινο χαλί και μάλιστα φόρεσε ένα υπέροχο ριγέ Dolce & Gabbana κοστούμι, με μπουτονιέρα και το συνδύασε με κοσμήματα.


Ο ηθοποιός, τραγουδιστής και χορευτής Jelani Alladin, έλαμψε με το Leonardo 5th Avenue κοστούμι του με το διπλό print στο ύφασμα και το ασύμετρο σακάκι.


Για μια ακόμη φορά έλαμψε ο Timothee Chamalet που φόρεσε σακάκι με παγιέτες.

Ο 35χρονος Βρετανός κωμικός Jonathan Bailey ξεχώρισε με το ολόλευκο και πιο casual 80s style outfit που τόλμησε να φορέσει.


Πάντα εντυπωσιακός και ο αγέραστος Lenny Kravitz που φόρεσε Alexander McQueen κοστούμι χωρίς πουκάμισο.


Τέλος ο Αμερικανός ηθοποιός Colman Domingo φρόντισε να εντυπωσιάσει με το Louis Vuitton κοστούμι του με τα χρυσά κουμπιά που το συνδύασε με David Yurman κοσμήματα


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!