MEN'S GUIDE

Οι τιράντες είναι μόδα - Μάθε πως να τις φορέσεις και μέσα στις γιορτές

Είναι γνωστό πως ένα αξεσουάρ μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο στιλιστικά... αδιάφορο outfit και οι τιράντες, που πλέον έχουν επιστρέψει δυναμικά και πάλι στη μόδα, αν και αποπνέουν ένα vintage αέρα άλλων εποχών, μπορούν να πετύχουν ακριβώς αυτό: να απογειώσουν το στυλ σου και στις γιορτές.

Βέβαια υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες στις τιράντες που είναι βασικές και πρέπει να δώσεις προσοχή.

Αρχικά πρέπει να προσέξεις τόσο το μάκρος τους όσο και το φάρδος. Δεν τις θέλεις πολύ μεγάλες και τις θέλεις σε ένα τέτοιο σημείο, που να νιώθεις λες και φοράς ζώνη στο παντελόνι σου. Δεν έχει καμία σημασία αν θα είναι ευθείες, αν στην πλάτη θα κάνουν ‘‘Υ’’ ή αν θα κάνουν ‘‘Χ‘’. Μπορείς απλά να φορέσεις ό,τι σου αρέσει. Από εκεί και πέρα, οι δαγκάνες που εφαρμόζουν στο ύφασμα, έχουν συνήθως και εσοχή για να περάσεις τα κουμπιά του παντελονιού. Αν το παντελόνι δεν έχει, μπορείς να το πας σε ράφτη και να σου ράψει ειδικά για τιράντες – και μην ανησυχείς ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει.


Εκτός λοιπόν από το να επιλέξετε το σωστό size θα πρέπει να δώσετε έμφαση και στους συνδυασμούς.


Αυτό που θα πρέπει να ξέρετε πως δεν είναι ανάγκη να φορέσετε τιράντες μόνο σε... επίσημα outfits που θυμίζουν γκάνγκστερ!


Οι designers πλέον προτείνουν casual και edgy outfits όπου οι τιράντες φοριούνται πάνω από tshirts ακόμα και πάνω από πουλόβερ!


Φυσικά, ειδικά για τα ρεβεγιόν ο κλασικός συνδυασμός τιράντες - λευκό πουκάμισο - κοστούμι - σακάκι - παλτό θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους ειδικά μόλις αφαιρέσετε το πανωφόρι σας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!