MEN'S GUIDE

4 συχνά λάθη στην ανδρική περιποίηση μαλλιών

Πολλοί λένε πως οι άνδρες ασχολούνται με τα μαλλιά τους περισσότερο και από τις γυναίκες. Ξέρουν όμως τί κάνουν; 

Ωστόσο αρκετοί είναι αυτοί που έχουν μάθε να περιποιούνται λάθος τα μαλλιά τους, με αποτέλεσμα να έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό.

Δείτε ποια ίναι τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι άνδρες σε σχέση με τα μαλιλιά τους.

1.Χρησιμοποιούν 2 σε 1 σαμπουάν.

Η αλήθεια είναι πως οι διαφημιστικές καμπάνιες των σαμπουάν 2 ε 1 στόχευαν κυρίως στο ανδρικό κοινό και τόνιζαν στο λανσάρισμα των προϊόντων πως με αυτά κερδίζεις χρόνο . Ωστόσο τα μαλλιά των ανδρών έχουν την ίδια ανάγκη για περιποίηση με αυτά των γυναικών. Επιλέξετε ένα κανονικό σαμπουάν, λουστείτε αρχικά με αυτό και μετά εφαρμόστε κάποιο conditioner, που θα το αφήσετε να δράσει για λίγα λεπτά. Τα μαλλιά σας αξίζουν λίγα λεπτά από τον χρόνο σας

Χρησιμοποιούν υπερβολικό τζελ ή αφρό

Αυτό είναι το πιο συνηθισμένο λάθος με αποτέλεσμα να βλέπουμε πολλούς να κυκλοφορούν με «λαδωμένα» μαλλιά. Μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα με ειδικό δοσομετρητή ή απλά να διαβάσετε ξανά προσεκτικά τις οδηγίες στις συσκευασίες των προϊόντων styling. Ιδανικά ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας δείξει πόση ποσότητα και ποιο προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείτε.

Ξυρίζουν μόνοι τους το κεφάλι αλλά όχι τις φαβορίτες

Η μόδα του buzz cut έκανε πολλούς να ξυρίσουν το κεφάλι τους και να το ξυρίζουν μόνοι τους. Σχεδόν πάντα ξεχνούν να ξυρίσουν σε ανάλογο μήκος και τις φαβορίτες.

Βάφουν τα μαλλιά τους σε λάθος τόνο, μόνοι τους 

Αυτό συμβαίνει ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες, όταν εμφανίζονται οι πρώτες άσπρες τρίχες. Πολλοί κάνουν το λάθος να βάφουν τα μαλλιά τους μόνοι τους (κυρίως με χρωμοσαμπουάν). Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν πάντα αντιαισθητικό. Ζητήστε την γνώμη ενός ειδικού ή απλώς  αποδεχτείτε τις λευκές και γκρίζες τρίχες. Σε πολλούς άνδρες προσθέτουν γοητεία.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!