TV BITS

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για τον καβγά του Μπάρτζη με τον Καραγκούνια

Απόψε το βράδυ επιστρέφει στην tv το Survivor All Star με ένα νέο επεισόδιο όπου θα δούμε τους Νίκο Μπάρτζη και Τάκη Καραγκούνια να τσακώνονται άγρια στο αγώνισμα και το συμβούλιο και σήμερα είδαμε τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό να μιλά στην εκπομπή των Χατζίδου - Παύλου, για αυτόν τον καβγά, αλλά και τον τελικό του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης.

Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, που επέστρψε στην Ελλάδα για λίγες μέρες, αναφέρθηκε στο πρόσφατο συμβάν ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια, που θα παρακολουθήσουμε απόψε το βράδυ στο νέο επεισδόδιο του Survivor All Star, ενώ μίλησε και για τον τελικό αλλά και το μέλλον του ριάλιτι επιβίωσης

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρξε μια ένταση μεγάλη ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Τάκη Καραγκούνια. Κάτι με ένα υπόγειο πόδι, μετά είδα κάτι κεφαλάκια να σηκώνονται και να φωνάζουν, μετά είδαμε ότι έπεσαν αρκετές ψηλές. Έγιναν κάποιες συστάσεις και ευτυχώς ηρέμησαν τα πνεύματα και οι δύο παραδέχθηκαν ότι είχαν μερίδιο της ευθύνης οπότε συνεχίστηκε η ήρεμη κατάσταση και εύχομαι να συνεχιστεί έτσι».

«Δεν έχω ιδέα για τον τελικό του Survivor All Star γιατί μας αλλάζουν, τώρα, το πρόγραμμα οι εκλογές. Περιμένουμε και εμείς ενημέρωση από το κανάλι».

«Δεν έχω ιδέα για νέο κύκλο του Survivor All Star. Αυτές είναι αποφάσεις που παίρνει το κανάλι συνήθως προς… Αύγουστο πλευρά» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λιανός στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο STAR. «Είναι μια δουλειά την αγαπάω πάρα πολύ και είναι φυσικό, αν γίνει νέος κύκλος, να θέλω να είμαι εκεί. Βέβαια η απόφαση δεν είναι δική μου αλλά της εταιρίας παραγωγής. Οπότε είμαι σε αναμονή».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!