TV BITS

Survivor: Αύριο τα νεύρα του Τάκη θα προκαλέσουν μεγάλο χαμό [τρέιλερ]

Αύριο Τρίτη 23/5 θα επιστρέψει στην tv το Survivor All Star, καθώς λόγω των εκλογών στην Ελλάδα, δεν μεταδόθηκε νέο επεισόδιο χθες 21/5, ούτε θα μεταδοθεί σήμερα 22/5. Ωστόσο το τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου, που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες, μας... προϊδεάζει για ένα εκρηκτικό επεισόδιο όπου τα νεύρα κάποιων θα χτυπήσουν κόκκινο!

Το τρέιλερ ξεκινά με τους Κατσούλη, Ρουμελιώτη και Βασάλο να σχολιάζουν τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Τάκη Καραγκούνια και πόσο τους έχει κουράσει με τις... εκρήξεις νεύρων που έχει συχνά.

Και στην πορεία, βλέπουμε τον Τάκη να τραυματίζεται και να βγαίνει εκτός εαυτού την ώρα που αγωνίζεται με αντίπαλο το Νίκο Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα οι Τάκης και Νίκος ρίχτηκαν σε ένα ματσάρισμα όπου και οι δύο έδειξαν να είναι ιδιαίτερα επιθετικοί ο ένας εναντίον του άλλου στην προσπάθειά τους να πάρουν προβάδισμα.

Σπρωξίματα, τραβήγματα, αγκωνιές ήταν μόνο μερικά από όσα θα δείτε στο παρακάτω τρείλερ του παιχνιδιού από το ματσάρισμα των δύο παικτών σε αγώνα ασυλίας που θα παρακολουθήσουμε αύριο Τρίτη .

Οι δύο παίκτες διασταύρωσαν τα ξίφη τους και αργότερα στο συμβούλιο, με τον Νίκο Μπάρτζη να κατηγορεί τον Τάκη ότι έβρισε τον ίδιο και την οικογένειά του και τον Καραγκούνια να τον κατηγορεί ότι λέει ψέματα.

Δείτε ΕΔΩ το τρέιλερ του νέου επεισοδίου που θα προβληθεί στις 23/5  όπου θα παρακολουθήσετε καρέ καρέ τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στους δύο παίκτες, με τους συμπαίκτες τους να μένουν άφωνοι με τη συμπεριφορά τους στον στίβο μάχης:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!