MEN'S GUIDE

Αυτός ο 45χρονος αναζητά την αιώνια νεότητα και θέλει να έχει κορμί 18χρονου

Κάθε μεσήλικας άνδρας, πιθανά κάποιες στιγμές αναπολεί το νεανικό σφρίγος του, τις σεξουαλικές ορμές και αντοχές που είχε στα εφηβικά ή νεανικά χρόνια του ή την όψη του κορμιού και του προσώπου του πριν πατήσει τα 40. Όμως ο Bryan Johnson δεν ονειρεύεται απλά να γίνει ξανά νέος, αλλά ξοδεύει αμύθητα ποσά κάθε χρόνο προκειμένου να πετύχει τον στόχο του!

Όπως διαβάζουμε στο protothema.gr o Bryan  εφαρμόζει ένα πρόγραμμα με vegan διατροφή, εντατική άσκηση αλλά και... μέτρηση των νυχτερινών του στύσεων .

Παράλληλα μια ομάδα 30 ειδικών τον βοηθά στο κυνήγι της αιώνιας νεότητας καθώς αυτός ο μεσήλικας μεγιστάνας της τεχνολογίας, αποκάλυψε πρόσφατα ότι ξοδεύει περίπου 2 εκατομμύρια τον χρόνο με απώτερο σκοπό να «επαναφέρει» το σώμα του σε «λειτουργία 18χρονου».

Σύμφωνα με τη New York Post, o 45χρονος Μπράιαν Τζόνσον, ο οποίος απέκτησε την περιουσία του γύρω στα 30 όταν πούλησε την εταιρεία του Braintree Payment Solutions στο EBay για 800 εκατομμύρια δολάρια, ισχυρίζεται ότι έχει ήδη αποκτήσει, μέσω του καθημερινού προγράμματος που δημιούργησε, την καρδιά ενός 37χρονου, το δέρμα ενός 28χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου.

Το άκρως αποτελεσματικό - κατά τον Τζόνσον - πρόγραμμα διατροφής και άσκησης έχει χτιστεί από τον ίδιο, με τη βοήθεια μιας ομάδας 30 ειδικών που απαρτίζεται από γιατρούς και ειδικούς στις αναγεννητικές θεραπείες. Η ομάδα αυτή επιβλέπει και προσαρμόζει την καθημερινή ρουτίνα του εκατομμυριούχου, όπως εξήγησε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Bloomberg News.


Αυτό που θέλει να πετύχει σε βάθος χρόνου ο 45χρονος είναι όλα τα σημαντικά όργανα του - όπως ο εγκέφαλος, το ήπαρ, οι νεφροί, το δέρμα, το πέος και το ορθό - αλλά και τα μαλλιά και τα δόντια του, να «λειτουργήσουν» ξανά όπως λειτουργούσαν στη μετεφηβική του ηλικία.

Το Project Blueprint, όπως ονομάζεται το πρόγραμμα που δημιούργησε και προωθεί ο Τζόνσον, περιλαμβάνει μια αυστηρή vegan διατροφή που προβλέπει την κατανάλωση 1.977 θερμίδων την ημέρα, καθημερινή γυμναστική μίας ώρας - με αυξημένη ένταση 3 φορές την εβδομάδα - και πολύ συγκεκριμένες ώρες ύπνου.


«Αυτό που κάνω μπορεί να φαίνεται ακραίο σε κάποιους, αλλά προσπαθώ να αποδείξω ότι η αυτοκαταστροφή και η αποσύνθεση δεν είναι αναπόφευκτες καταστάσεις» λέει χαρακτηριστικά ο Τζόνσον.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας ξυπνάει κάθε πρωί στις 5, παίρνει γύρω στα 24 συμπληρώματα διατροφής, γυμνάζεται για μία ώρα, πίνει πράσινο χυμό με κρεατίνη και πεπτίδια κολλαγόνου και κατόπιν καθαρίζει τα δόντια του χρησιμοποιώντας λάδι τεϊόδεντρου και αντιοξειδωτικό τζελ.





Προτού πέσει για ύπνο, ο Τζόνσον φοράει για περίπου δύο ώρες ειδικά γυαλιά που μπλοκάρουν το μπλε φως, το οποίο εκπέμπεται από οθόνες και άλλες σύγχρονες συσκευές. Επίσης παρακολουθεί συνεχώς τα ζωτικά του σημεία και υποβάλλεται σε μηνιαίες ιατρικές εξετάσεις, συμπεριλαμβανομένων υπερήχων, κολονοσκοπήσεων και μαγνητικών τομογραφιών.

Κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο Τζόνσον είναι συνδεδεμένος με ένα μηχάνημα που μετρά τις νυχτερινές του στύσεις. Επίσης υποβάλλεται καθημερινά σε μετρήσεις του βάρους του, του σωματικού του λίπους, των επιπέδων γλυκόζης του και των διακυμάνσεων της καρδιακής του λειτουργίας.



«Έχω πελάτες πολλούς αθλητές και σελέμπριτις, αλλά κανένας δεν δοκιμάζει τα όριά του όπως ο Μπράιαν» είπε στο Bloomberg ο Τζεφ Τολ, μέλος της «ομάδας νεότητας» του 45χρονου.


Το ενδιαφέρον του Τζόνσον για το κυνήγι της αιώνιας νεότητας «ξύπνησε» μετά την επιδείνωση που γνώρισε η σωματική και ψυχολογική του υγεία, λίγο καιρό πριν πουλήσει την εταιρεία του στο EBay. Εκείνο το διάστημα, ως αποτέλεσμα του στρες και του εξαντλητικού του ωραρίου, ο Τζόνσον ήταν υπέρβαρος και βίωνε κατάθλιψη, με αποτέλεσμα να πάρει τελικά την απόφαση να αλλάξει δραστικά τη ζωή του και την εμφάνισή του.


Ο Όλιβερ Ζόλμαν, ένας 29χρονος γιατρός που ηγείται της ομάδας που προσέλαβε ο Τζόνσον, έχει τους δικούς του φιλόδοξους στόχους από τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα. Αυτό που θέλει είναι να αποδείξει ότι είναι εφικτό για έναν άνθρωπο να μειώσει την «ιατρική ηλικία» καθενός από τα όργανά του κατά 25%.

Εκτός από την ενασχόλησή του με το κυνήγι της αιώνιας νιότης, ο Τζόνσον ασχολείται με την εταιρεία του ονόματι Kernel, μια startup που κατασκευάζει κράνη αξίας $50.000 τα οποία μετρούν τα σήματα του εγκεφάλου και την επίδραση του διαλογισμού και των φαρμακευτικών παρεμβάσεων στον χρόνιο πόνο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!