MEN'S GUIDE

Όλοι μιλούν για το σκουρόχρωμο πεντικιούρ του Cristiano Ronaldo

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι άνδρες επιλέγουν όχι μόνο να κάνουν τακτικά μανικιούρ και πεντικιούρ αλλά και να επιλέγουν έντονες αποχρώσεις στα νύχια τους, αλλά πολλοί μάλλον ξαφνιάστηκαν όταν είδαν τον Πορτογάλο άσο των γηπέδων Cristiano Ronaldo, να ποζάρει πλάι στον MMA θρύλο Francis Ngannou, έχοντας σκουρόχρωμο πεντικιούρ.

Ο Κριστιάνο συναντήθηκε στο Ριάντ με τον κορυφαίο αθλητή μικτών πολεμικών τεχνών του UFC, Φράνσις Ενγκάνου. Στο... επίκεντρο βρέθηκαν τα βαμμένα νύχτα των ποδιών του Πορτογάλου που έφεραν πολλά σχόλια στα social media. 

Όπως αναφέρει το protothema.gr η αγάπη του σταρ της Αλ Νασρ για τα μαχητικά αθλήματα είναι γνωστή καθώς είχε μια χρόνια φιλία με τον κικ μπόξερ Μπαντρ Χάρι, ενώ έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές με κορυφαίους αθλητές και άλλων αθλημάτων δείχνοντας τον σεβασμό του. 

Έτσι, αποφάσισαν να απαθανατίσουν τη συνάντησή τους με τους δύο κορυφαίος αθλητές να ποζάρουν για μια φωτογραφία σα να είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν. Φυσικά, ανάρτησαν και πιο χαλαρές εικόνες που γελούν και αγκαλιάζονται. Οι ακόλουθοι τόσο του Πορτογάλου, όσο και του Γαλλοκαμερουνέζου «θηρίου» παρατήρησαν μια... λεπτομέρεια στις φωτογραφίες. Και αυτή η λεπτομέρεια δεν ήταν η Balenciaga παντόφλα των 400 ευρώ.



Ένα σχόλιο ήταν αρκετό για να ξεκινήσει... χαμός. «Τι συμβαίνει εδώ; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει τα νύχτα των ποδιών του;» καθώς τα νύχτα του Πορτογάλου φαίνονται μαύρα και όχι από... μελανιές.



Κάποιος σχολίασε: «αυτό είναι σίγουρα δουλειά τους Τζορτζίνα. Χωρίς καμία αμφιβολία» με τον χρήστη των social media να εννοεί η σύντροφος του Ρονάλντο εξάσκηση ζωγραφικής στα δάχτυλα των ποδιών του. Πολλοί θαυμαστές είχαν παρόμοια αντίδραση με μερικούς από αυτούς να ισχυρίζονται ότι το έκανε η κόρη του Ρονάλντο. 
 


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο εντοπίζεται με βαμμένα νύχια. Ο πρώην εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φωτογραφηθεί με βαμμένα νύχια το 2010, καθώς χαλάρωνε στις διακοπές του στη Νέα Υόρκη. Τα... δάχτυλά του έγιναν ξανά πρωτοσέλιδο το 2016, όταν εθεάθη με κάτι που φαινόταν να είναι μαύρο βερνίκι νυχιών πάνω τους, καθώς χαλάρωνε δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Setai στο Μαϊάμι.

Οι δύο σχετικές εικόνες:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!