MEN'S GUIDE

Πρόωρη εκσπερμάτιση: Το κόλπο για να πάρετε το χρόνο στα χέρια σας

Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα συχνό φαινόμενο, κατά τη διάρκεια της πρώτης σεξουαλικής επαφής με κάποια καινούρια σύντροφο. Η αγωνία που δημιουργεί η καινούρια εμπειρία μάς κάνει να χάνουμε τον έλεγχο. Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας. Το πιθανότερο είναι ότι στην επόμενη συνεύρεση το πρόβλημα θα ξεπεραστεί. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις που αυτή η δυσλειτουργία επιμένει.

Στο ygeiamou.gr διαβάσαμε ένα... κόλπο για να ελέγξετε αυτή την κατάσταση και το κόλπο είναι απλό και απλά απαιτεί μια κίνηση των μηρών σε συνδυασμό με κάποιες σκέψεις.

Το διακριτικό παιχνίδι των μηρών

Όταν νιώθετε την εκσπερμάτιση να πλησιάζει, εάν επιθυμείτε να την ανακόψετε αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια της ευχαρίστησης και των δύο συντρόφων, υπάρχουν τρόποι.

Ο πρώτος συνίσταται, κατά τη διάρκεια της επαφής, στο να απομακρύνετε όσο το δυνατόν περισσότερο τους μηρούς μεταξύ τους και να παραμείνετε σε αυτή τη στάση ώσπου να νιώσετε την πίεση της επερχόμενης εκσπερμάτισης να υποχωρεί.

Στο μεταξύ, πάρτε βαθιές ανάσες προσπαθώντας να σκεφτείτε κάτι άλλο. Φευγαλέες και κάπως δυσάρεστες σκέψεις συνήθως βοηθούν. Η απομάκρυνση των μηρών είναι πάντως αποτελεσματική.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!