MEN'S GUIDE

Πώς να τη κερδίσεις ξανά μετά από μια απίστία; Μια ειδικός δίνει συμβουλή

Έχεις απατήσει τη σύντροφό σου, το έχεις αποκαλύψει, αλλά θέλεις να κερδίσεις πίσω τη σχέση σου; Πολλοί θα πουν πως μετά από μια απιστία δύσκολα τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά, καθώς... σπασμένο γυαλί δεν ξανακολλάει, αλλά μια ειδικός σε θέματα σχέσεων λέει πως υπάρχει... ελπίδα σε κάποιες όμως περιπτώσεις μόνο΄.

Στο gr.askmen.com διαβάσαμε πως σύμφωνα με τη σύμβουλο σχέσεων Marni Kinrys, αυτό εξαρτάται από την αιτία που σε οδήγησε στην απιστία. Και εξηγεί: «Στις μακροχρόνιες σχέσεις, έρχεται εκείνη η στιγμή για το ζευγάρι που χάνεται μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το ερωτικό ενδιαφέρον δεν είναι πια τόσο έντονο, το σεξ αποτελεί είδος προς εξαφάνιση και ξαφνικά οι άλλοτε εραστές μετατρέπονται σε φιλαράκια. Αυτό συνήθως γίνεται αντιληπτό από τον έναν από τους δύο συντρόφους, ο οποίος νιώθει παραμελημένος, ζητιανεύοντας την προσοχή από το έτερον ήμισυ. Προσοχή την οποία είτε μπορεί να του τη δώσει κάποιος άλλος, χωρίς να το έχει επιδιώξει, είτε να την αναζητήσει κάπου αλλού συνειδητά, ώστε να αισθανθεί ξανά επιθυμητός».

Αυτή λοιπόν η περίπτωση είναι εκείνη κατά την οποία η απιστία κατά γενική ομολογία μπορεί να σου συγχωρηθεί. Ο λόγος εύλογος. Η σχέση σας δεν περνούσε και την καλύτερη της φάση και σίγουρα δεν ήσασταν μες στα μέλια. Όχι ότι αυτό σε αθωώνει, αλλά δικαιολογεί εν μέρει την πράξη σου. Η απατημένη έχει κι αυτή μερίδιο ευθύνης στην κατάληξη της σχέσης, το οποίο μπορεί αρχικά να την πονάει να το παραδεχθεί, γιατί γυναίκα είναι και το «κέρατο» γι' αυτήν είναι ακόμη και το βλέμμα που θα ρίξεις στην κουκλάρα συνάδελφό σου, πόσω μάλλον το να κάνεις σεξ μαζί της, αλλά κάποια στιγμή θα φτάσει στο σημείο να ομολογήσει πως χειρίστηκε κι αυτή λάθος τα πράγματα μεταξύ σας.

Τώρα, το κατά πόσον η προδοσία σου θα ξεπεραστεί και η σχέση σας θα καταφέρει να ορθοποδήσει, αυτό εξαρτάται από την προσπάθεια που θα καταβάλλεται και οι δύο πλευρές για να αναστήσετε τον έρωτά σας και να αφήσετε πίσω όλα εκείνα που σας οδήγησαν λίγο πριν το γκρεμό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!