MEN'S GUIDE

Μάθε πως ο Ιβάν Σβιτάιλο έχασε τα πολλά κιλά που είχε πάρει

Ο χορευτής και ηθοποιός Ιβάν Σβιτάιλο, τα χρόνια που βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, δείχνει να αλλάζει συχνά εξωτερική εμφάνιση και το βάρος του έχει αυξομειωθεί πολύ σημαντικά. Τί του συνέβη και πως το διαχειρίζεται;

Ο ίδιος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Άγρια Γη, που βλέπουμε στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και υποδύεται τον "σκληρό" και "αδίστακτο" Χρήστο Τσακίρη. 


Παράλληλα φέτος πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση "Ζορμπάς".


Και ο 37χρονος δείχνει να είναι και πάλι fit, μολονότι στο παρελθόν τον έχουμε δει με πολλά παραπανίσια κιλά.


 

Όπως αναφέρει το bestofyou.gr  σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ιβάν Σβιτάιλο αποκάλυψε πως πήρε 30 κιλά όταν έχασε τον πατέρα του και κατέφυγε στο αλκοόλ.

«Με τον πατέρα μου δεν είχα σχέση, απέκτησα ξανά μετά τα 20. Έχει φύγει από τη ζωή. Όταν ο άνθρωπος επιλέγει την αυτοκαταστροφή και καταλήγει να χάνει τη συνείδησή του και στο τέλος να χάνει και τη ζωή του σε νεαρή ηλικία… Γιατί ο πατέρας μου ήταν βαριά αλκοολικός. Σκέφτεσαι μην καταλήξω σαν τον πατέρα μου. Τα 30 κιλά που πήρα, ήταν γιατί βούλιαξα στο αλκοόλ μετά τον θάνατό του… Έπρεπε να το γευτώ και να το κουβαλήσω εγώ; Δεν ξέρω», έχει πει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Σε άλλες δηλώσεις του, ο χορευτής αναφέρθηκε στην εμφάνιση του και στην μεγάλη απώλεια βάρους όπου κατάφερε να χάσει 36 ολόκληρα κιλά με σωστή διατροφή και γυμναστική.

«Ως χορευτής έπρεπε να είμαι καλλίγραμμος αλλά όλο αυτό κάποια στιγμή κουράζει. Δεν είναι μόνο η εικόνα. Η εικόνα πρέπει να συνοδεύεται με μια προσωπικότητα. Χρειάζεται να έχεις μια αυτογνωσία, την οποία δεν την έχουμε όλο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!