MEN'S GUIDE

Αυτός λέγεται πως θα είναι ο νέος 007 μετά τον Daniel Craig και έχει πολύ στυλ

Όποιος ηθοποιός επιλέγεται για να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον James Bond αυτόματα αναδεικνύεται σε απόλυτο είδωλο για πολλούς άντρες ανά τον πλανήτη και σίγουρα είναι δύσκολο να εντοπιστεί ο διάδοχος του Daniel Craig, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι παραγωγοί της νέας ταινίας 007 τον έχουν βρει και είναι επίσης Βρετανός και έχει το δικό του... ιδιαίτερο στυλ!

O λόγος για τον 37χρονο ηθοποιό James Norton που είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με την επίσης γνωστή βρετανίδα ηθοποιό Imogen Poots.


O James δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα τον Daniel Craig, με εξαίρεση ίσως τα μπλε μάτια, αλλά η αλήθεια είναι πως μολονότι αρχικά πολλοί απόρησαν όταν άκουσαν το όνομά του, ως υποψήφιο James Bond, τελικά πολλοί συμφωνούν πως αυτός ο ηθοποιός έχει ένα ιδιαίτερο στυλ, που συνδυάζει το σύγχρονο casual άνδρα με το classy αρσενικό.


Ο James στις δημόσιες εμφανίσεις του, καταφέρνει να είναι ανεπιτήδευτα στυλάτος, χωρίς να ακολουθεί ακραίες τάσεις της μόδας, αλλά τολμώντας ταυτόχρονα να δοκιμάζει και νέα πράγματα.


Μοιάζει να ξέρει καλά πως το γκρι και οι γήινες αποχρώσεις είναι οι τόνοι στα outfits που πάντα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο.


Με... μέτρο προβάλει και τη γοητεία του, ενώ δεν διστάζει να μεταμορφώνεται, αφού ενώ αρχικά τον βλέπαμε σε τηλεοπτικούς ρόλους όπου εμφανίζονταν ως ο... χαζούλης ή ο αθώος ή ο ήπιων τόνων νεαρός, τελικά στη σειρά McMafia, κατάφερε να μεταμορφωθεί σε... sex symbol .

Και σε αυτό το ρόλο είδαμε πως τα tailored κοστούμια του πάνε πολύ!


Ταυτόχρονα όμως διατηρεί την εικόνα του καλού, ευαίσθητου παιδιού, κάτι που πιθανά όντως να του χαρίσει τον πολυπόθητο ρόλο του James Bond αφού οι παραγωγοί αποκάλυψαν πως στις νέες ταινίες James Bond θα συνεχιστεί η αποκάλυψη της ευαίσθητης πλευράς του 007 και της εύθραυστης ψυχολογίας του αγέρωχου και μέχρι πρότινος "ατσαλάκωτου" πράκτορα, κάτι που ξεκίνησε με τις ταινίες με τον Daniel Craig


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!