MEN'S GUIDE

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος αποδεικνύει πως ο πρωταθλητισμός δεν έχει όρια ηλικίας

Στα 38 του χρόνια, ο γνωστός Έλληνας κολυμβητής και πρώην παίκτης του Survivor Γιάννης Δρυμωνάκος, κατάφερε να κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια στο πανευρωπαϊκό Masters που έγινε στα τέλη Αυγούστου στη Ρώμη και ο ίδιος εξηγεί πως ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός δεν πρέπει να έχουν ηλιακά όρια.

Ο ίδιος εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της Μαγγίρα και εξήγησε πως οι συγκεκριμένοι αγώνες όπου πέτυχε σημαντικότατες διακρίσεις ήταν για αθλητές ηλικίας 35 έως 40 ετών και πως υπάρχουν και άλλες μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες σε αυτά τα Masters.


«Ο αθλητισμός για μένα είναι τρόπος ζωής και ήθελα να αποδείξω πως ο πρωταθλητισμός δεν έχει ημερομηνία λήξης» δήλωσε και τον είδαμε να μιλά για το πως προπονείται : γυμνάζεται καθημερινά για περίπου 4 ώρες δύο ώρες το πρωί αι δύο το βράδυ εκ των οποίων το ένα δίωρο είναι πάντα κολύμβηση. Παράλληλα μίλησε και για την ενασχόλησή του με την τηλεόραση.

Αναφέρθηκε και στο Survivor και δεν είναι αρνητικός στο να δεχτεί ξανά πρόταση (προφαβώς για το All Star) αν και παραδέχτηκε πως το συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης του δημιούργησε προβλήματα για ένα διάστημα ως αθλητής και χρειάστηκε χρόνο για να αποκαταστήσει τη φυσική κατάστασή του.


Δείτε τί είπε σήμερα ο γνωστός αθλητής και αξίζει να σημειωθεί πως έχοντας πλέον επιστρέψει θριαμβευτής στην Ελλάδα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος ετοιμάζεται να συμμετάσχει και στο αγαπημένο του Spetses mini Marathon στις 7, 8 και 9 Οκτωβρίου, όπου πρόκειται να αναλάβει και ρόλο προπονητή του γηραιότερου συμμετέχοντος της διοργάνωσης, ηλικίας 84 ετών!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!