MEN'S GUIDE

Μάθε τα απλά fitness μυστικά του σεφ Άκη Πετρετζίκη

Σίγουρα δεν είναι καθόλου εύκολο το να είσαι... εγκρατής και να διατηρείς το σωματικό σου βάρος σταθερό, όταν βρίσκεσαι διαρκώς μπροστά σε έναν πάγκο κουζίνας και ετοιμάζεις λαχταριστά εδέσματα, αλλά ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης, μοιάζει να έχει βρει τη μαγική συνταγή να παραμένει fit μολονότι καθημερινά μαγειρεύει γλυκές και αλμυρές λιχουδιές. Πώς τα καταφέρνει;

Ο 38χρονος σεφ, καταφέρνει να διατηρεί ένα πολύ καλογυμνασμένο κορμί και δεν κρύβει την αδυναμία του για τα τατουάζ.


Ο ίδιος φροντίζει πολύ τη διατροφή του και γυμνάζεται συστηματικά.


Άλλωστε, όπως αναφέρει το bestofyou.gr  γνωστός σεφ γνωρίζει, όπως κανένας άλλος, ποιες είναι οι καλύτερες διατροφικές επιλογές και ποια είναι τα πιο υγιεινά υλικά.

Επίσης, ακολουθεί ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής με αποτέλεσμα να αποδεικνύει πως η άσκηση μπορεί να μας προσφέρει τις ιδανικές αναλογίες χωρίς πολλές στερήσεις.

Όταν ο Άκης Πετρετζίκης λοιπόν βγάζει την ποδιά του σεφ, αφιερώνει χρόνο στο γυμναστήριο, ώστε να διατηρεί σταθερή τη φυσική του κατάσταση.

Ο ίδιος μάλιστα, είχε δηλώσει στο παρελθόν σε συνεντεύξεις του ότι η γυμναστική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του. Με ένα insta story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram είχε γνωστοποιήσει στους ακολούθους του το είδος της γυμναστικής που επιλέγει.

Συγκεκριμένα, είχε δημοσιεύσει πως οι πολεμικές τέχνες έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα γυμναστικής του και είναι το «μυστικό» που του χαρίζει πέρα από ένα καλλίγραμμο σώμα, ψυχική τόνωση και ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!