MEN'S GUIDE

Ο Σπύρος Μαρτίκας θέλει να αλλάξει στυλ και δοκιμάζει summer outfits

Ο Σπύρος Μαρτίκας, κατάφερε να παραμείνει για μήνες στον Άγιο Δομίνικο, να σπάσει τα... κοντέρ μετρώντας υποψηφιότητες για αποχώρηση στο Survivor, να κατακτήσει τον τίτλο του "El Profesor" και να βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι, πλέον απολαμβάνει το πόσο δημοφιλής έγινε μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, αλλά παράλληλα μας έδειξε πως τήρησε τις υποσχέσεις του και συνέχισε να προσφέρει κοινωνικό έργο, βγαίνοντας από το Survivor.


Και τώρα θέλησε να μοιραστεί με τους followers του στο Instagram (που έχουν πολλαπλασιαστεί λόγω Survivor) τις σκέψεις του για αλλαγές στο προσωπικό στυλ.


Ο Σπύρος, λοιπόν, πόζαρε δοκιμάζοντας πουκάμισα χωρίς γιακά, βερμούδες, φαρδιά παντελόνια και φλοράλ πουκάμισα και ζήτησε τη γνώμη των φαν του για να αλλάξει το καλοκαιρινό στυλ του.


Και αν κρίνουμε από τις απαντήσεις όλοι τον προτιμούν με το λευκό παντελόνι και το ασπρόμαυρο φλοράλ πουκάμισο, ένας συνδυασμός που είναι και απολύτως in fashion φέτος το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!