TV BITS

Survivor: Σχίζας και Παναγιώταρου αποκάλυψαν τον έρωτά τους [βίντεο]

Φουλ ερωτευμένος είναι ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και πλέον το ζευγάρι όχι απλά δεν κρύβει τον έρωτά του, αλλά τους είδαμε να διατυμπανίζουν την σχέση τους στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, οι Κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας στο σχετικό αγώνα.


Ο Στάθης Σχίζας, που αυτή την εβδομάδα ήταν και υποψήφιος για αποχώρηση (ωστόσο αποχώρησε ο Τάκης Καραγκούνιας) επικοινώνησε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την οποία εδώ και καιρό φημολογούνταν πως είχαν σχέση και πρόσφατα το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες.


Μετά όμως την προβολή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του Survivor, δεν απομένει η παραμικρή αμφιβολία πως οι δυο τους όχι απλά είναι μαζί, αλλά είναι και φουλ ερωτευμένοι.


Ο Στάθης μόλις είδε την Αλεξάνδρα να του λέει πως της έχει λείψει πολύ είπε:  «Εμένα να δεις πόσο μου έχεις λείψει. Παιδιά, κοιτάξτε! Δεν είναι η πιο όμορφη κοπέλα που υπάρχει;» και πρόσθεσε: «Τους έχω πει τα πάντα, αγάπη μου. Τους έχω πει τα πάντα. Φιλάκια πολλά, σ’ αγαπώ πολύ, σ’ αγαπώ και σένα Βασίλη πολύ. Φιλάκια πολλά. Γυναίκα της ζωής μου, φιλάκια πολλά» συμπλήρωσε ο Στάθης Σχίζας απευθυνόμενος στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.  

 

Αργότερα στο συμβούλιο ο Στάθης εξήγησε γιατί δεν αποκάλυπτε τόσο καιρό δημόσια την σχέση του με την Αλεξάνδρα.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Στάθη Σχίζα για την σύντροφό του και αυτός τότε έκανε αρκετές αποκαλύψεις για τη σχέση τους.

«Είχαμε πει να το κρατήσουμε μεταξύ μας μέχρι να βγω από το παιχνίδι, αλλά η επιθυμία μου να της πω τόσα πολλά πράγματα από την εγκλεισμό εδώ μέσα… Δεν με απασχολούσε να κρατήσω την υπόσχεση και μου βγήκαν όλα μαζεμένα και λίγο να καθόμουν παραπάνω θα έλεγα και άλλα. Ευτυχώς ήταν 1:30 λεπτό η κλήση, αλλιώς θα είχαμε και άλλα.

Πραγματικά η Αλεξάνδρα για έμενα είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό άτομο στη ζωή μου, μου δίνει δύναμη, με συμβουλεύει. Με μια λέξη είναι η γυναίκα της ζωής μου. Τη γνωρίζω περίπου 7 χρόνια. Ήμασταν αρχικά φίλοι – γνωστοί. Γνωστοί θα έλεγα. Αλλά είμαστε μαζί περίπου τον τελευταίο χρόνο. Νομίζω ήταν αμοιβαίο», είπε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός τον ρώτησε αν θα δούμε σύντομα γάμο και ο παίκτης του Survivor απάντησε: «Νωρίς είναι ακόμα, αλλά μακάρι!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!