GOSSIP

Γνωστό μοντέλο πρόδωσε το δεσμό της Παναγιώταρου με τον Σχίζα

Εδώ και καιρό ακούγεται η φήμη πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διατηρεί δεσμό με τον Στάθη Σχίζα, τον παίκτη της Κόκκινης ομάδας του Survivor, αλλά επίσημα αυτή η φήμη δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν από τους δυο. Όμως μια διάσημη φίλη της Αλεξάνδρας, μόλις επιβεβαίωσε αυτό το ειδύλλιο.

Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, η Στέλλα, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο αυτή την εβδομάδα (μαζί με τους Καραγκούνια και Μαρτίκα) τον Στάθη Σχίζα.



Αμέσως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ανέβασε σε story ένα βίντεο, όπου ζητούσε από τους followers της να στηρίξουν τον Στάθη, όπως είχαν στηρίξει την ίδια, όταν συμμετείχε σε τηλεοπτικό σόου και είπε πως είναι ένα παιδί που το έχει ξεχωρίσει για τον χαρακτήρα του, χωρίς όμως να τον αποκαλεί σύντροφό της.



Την ίδια ώρα η καλή φίλη της και γνωστό μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ανέβασε και αυτή story για να ζητήσει από τους φαν της να υποστηρίξουν τον Στάθη, αλλά παράλληλα "πρόδωσε" το δεσμό του με την Αλεξάνδρα, αφού ανέβασε και κοινή φωτογραφία τους και αποκάλυψε πως ο Στάθης έχει χτυπήσει τατουάζ με το όνομα της Αλεξάνδρας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!