MEN'S GUIDE

Μάθε ποια είναι τα 10 items που κάνουν να δείχνει "ανατριχιαστικός" κάθε άντρας

O διασημότερος lifestyle influencer του πλανήτη, ο 45χρονος Αμερικανός Aaaron Marino, που είναι ευρέως γνωστός ως AlphaM, συνηθίζει να δίνει στιλιστικά tips μέσω social media, αλλά αυτή τη φορά δεν θέλησε να μας πει τί κάνει έναν άντρα να δείχνει σέξι ή στυλάτος, αλλά τι κάνει έναν άντρα να δείχνει... creepy.

Στο νέο του βίντεο, απαριθμεί τα fashion items, που πολλοί νομίζουν πως τους κάνουν να δείχνουν πιο... στυλάτοι αλλά στην ουσία, δείχνουν κάπως... ανατριχιαστικοί στα μάτια όλων.


Πρώτο στη λίστα είναι το να φοράς γυαλιά ηλίου σε κλειστό χώρο.


Ακολουθούν και άλλα items που πρέπει να αποφεύγεις να φοράς αν δεν θέλεις να δίνεις λάθος... εικόνα σε όλους, όπως είναι τα piercing με σκουλαρίκια σε φρύδια, χείλη, μύτη κ.λπ, τα τατουάζ στο πρόσωπο και το λαιμό και τα υπερβολικά πολλά κολιέ και βραχιόλια.


Επίσης αναφέρει ως μεγάλο λάθος το να ντύνεται κάποιος μεγάλης ηλικίας με υπερβολικά νεανικό ντύσιμο ή να βάφει υπερβολικά σκούρα τα γκριζαρισμένα μαλλιά του, το να φορά πολύ χαμηλά στο καβάλο, φαρδιά παντελόνια που επιτρέπουν να είναι ορατό το εσώρουχο.

Μιλά δε με τα χειρότερα λόγια για όσους φορούν φθαρμένες ζώνες, όσους φορούν λευκά αμάνικα φανελάκια ή αν αφήνεις ανοιχτά στο πουκάμισό σου πάνω από δύο κουμπιά, όπως τα ρούχα με πολύ έντονα σχέδια ή διακοσμητικά στοιχεία και τα έντονα χρώματα σε βαφές μαλλιών 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!