MEN'S GUIDE

Έρευνα σού εξηγεί γιατί η σύντροφός σου... βαριέται το σεξ μαζί σου μετά από ένα χρόνο

Μπορεί κάποιοι άντρες να θέλουν να πιστεύουν πως η σύντροφός τους δεν θα βαρεθεί ποτέ το σεξ μαζί τους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το αποδεικνύουν και τα ευρήματα μιας επιστημονικής έρευνας.

 Όπως αναφέρει σχετικό άρθρο του esquire.gr οι γυναίκες δεν είναι μονογαμικά όντα. Κι αυτό επιβεβαιώνεται από μία έρευνα του πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον που δημοσιεύτηκε στο British Medical Journal Open και αναφέρει πως οι γυναίκες αρχίζουν και βρίσκουν εξαιρετικά βαρετή την ερωτική τους ζωή μετά από 12 μήνες σχέσης. 

Στην έρευνα συμμετείχαν 11.508 γυναίκες με πολλά διαφορετικά status στις προσωπικές τους σχέσεις. Το 1/3 αυτών παραδέχτηκε το γεγονός του ολοένα και πιο μειωμένου ερωτικού ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο του συντρόφου τους, σε σχέση με το ξεκίνημα της γνωριμίας τους. 

Και ένα από τα πιο ασφαλή συμπεράσματα που μπορεί να βγει από την όλη μελέτη είναι το αυταπόδεικτο: Οι γυναίκες είναι σε πολύ μικρό βαθμό προετοιμασμένες για τις μονογαμικού τύπου σχέσεις. Πιστεύουν ακράδαντα ότι το σεξ εντός μιας σχέσης μπορεί να γίνει σε πολύ μικρό διάστημα ανιαρό και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Δυστυχώς ή ευτυχώς, μία ανοιχτού τύπου σχέση ίσως και να είναι η τάση της εποχής μας. 

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ελπίδες για να μην μπει ταφόπλακα στις σχέσεις που απαιτούν αποκλειστικότητα: Η δημιουργία ενδιαφέροντος γύρω από το σεξ, η δοκιμή νέων πραγμάτων και ο πειραματισμός είναι μια κάποια λύση. Μην φοβάσαι να δοκιμάσεις λοιπόν. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!