TV BITS

Survivor: Τώρα και η Ασημίνα αφήνει αιχμές για... ειδύλλιο Άρη - Σοφιάνας

Τις τελευταίες ημέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, έχει ξεκινήσει ένα... γαϊτανάκι δηλώσεων στην κάμερα του Survivor, όπου αφήνει να εννοηθεί πως ο Άρης Σοϊλέδης έχει έρθει... πολύ κοντά τόσο με τη Σοφιάνα όσο και τη Ναυσικά και τώρα ανάλογες αιχμές για την πρώην "κολλητή" της άφησε και η Ασημίνα.

Ο Εμμανουήλ έκανε λόγο για... Σόδομα και Γόμμορα στο επεισόδιο της Δευτέρας και στο χθεσινό επεισόδιο έκανε το ίδιο, βάζοντας ευθέως πια στο κάδρο τη Ναυσικά.

«Καλώς ήρθατε για άλλη μια φορά στον Άγιο Δομίνικο με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και το Survivor 2022. Φτιάξε καφέ να στα πω καλύτερα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά ο Άρης από την ένωση και μετά, είναι πάρα πολύ κοντά με την Ναυσικά. Αυτό με βάζει σε σκέψεις, με τρομάζει λίγο γιατί η εξέλιξη θα είναι προφανώς ραγδαία ανάμεσα στα δύο κορίτσια, Ναυσικά και Σοφιάννα. Να δω που θα γυρίσει τη ζυγαριά, όσο περνούν οι μέρες. Στην Σοφιάννα ή στην κουμπάρα; Που όπως λέει η παροιμία, ο κουμπάρος την κουμπάρα μια φορά την εβδομάδα; Δύο; Δεν ξέρω θα δούμε τις επόμενες μέρες.» είπε ο Εμμανουήλ


Όμως και η Ασημίνα, στο χθεσινό επεισόδιο, εμφανώς ενοχλημένη από όσα της προσάπτουν μετά τα όσα έγιναν στο συμβούλιο της Μεγάλης Δευτέρας, είπε πως γνωρίζει πολλά. Αρχικά είδαμε την Ναυσικά να λέει πως θα βγάλει κάποια άπλυτα στη φόρα για την Ασημίνα

«Σήμερα προσπάθησαν να με δικάσουν για λόγια που παρερμήνευσαν. Προσπάθησαν να μου βάλουν φιτιλιές γιατί εγώ αν ανοίξω το στοματάκι μου και πω τι έχει ειπωθεί και στους μπλε και στους κόκκινους, θα ψάξουν τρύπα να κρυφτούν όλοι. Ένα από αυτά που μπορώ να πω είναι ας πούμε πως ενώ γνωρίζει πως η γυναίκα του Άρη τον περιμένει έξω, (η Σοφιάννα) μου έχει πει κάποια πράγματα για τον Άρη. Μήπως αυτή η μίξη κι ότι έχει γίνει αντίλαλός του, τους έχει φέρει και πιο κοντά; Μήπως είναι κάτι άλλο; Εγώ θα πω ότι ξέρω πάρα πολλά και δεν το ανοίγω το ρημάδι. Το αφήνω εδώ για να καταλάβει ο κόσμος που έχουμε έρθει… Ζούγκλα κανονική με κανονικούς ανθρώπους» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!