TV BITS

Ο Εμμανουήλ "καρφώνει" ξανά τους Σοφιάνα & Άρη και μιλά για... Σόδομα και Γόμορρα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, από τη στιγμή που είδε πως το κοινό τον κράτησε δύο συνεχείς εβδομάδες στο Survivor, εμφανίζεται αποφασισμένος να... ταράξει τα νερά και να σπάσει τα νεύρα όλων, και έχει αρχίσει να μιλά για ένα... ειδύλλιο μεταξύ των Άρη και Σοφιάνας.

Μετά και το πάρτι της ένωσης οι δυο ομάδες ζουν πλέον στην ίδια παραλία και ο Κωνσταντίνος χθες επέμενε να σχολιάζει πως κάτι... παίζει μεταξύ Σοφιάνας και Άρη και μάλιστα φρόντισε να τονίσει πως ο Άρης όχι μόνο δεν είναι αδέσμευτος, αλλά όλοι ξέρουμε πως ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Αντωνά.

«Πραγματικά εδώ πέρα γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα. Τι να πω και τι να σκεφτώ… Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα! Μιλάω για την Σοφιάνα, τον Άρη και την Ναυσικά. Είναι πάρα πολύ κοντά ο Άρης και η Σοφιάνα, τουλάχιστον όσο ήμασταν μόνοι οι μπλε δεν έχαναν λεπτό και ήταν πάντα αχώριστοι».

«Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο τύπος ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω την οποία την ξέρω! Είναι και καλή είναι και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει μόλις βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος και ετοιμάζεται να παντρευτεί; Δηλαδή πραγματικά τι γίνεται στο Survivor και τον Άγιο Δομίνικο».

«Υπάρχει ένας έρωτας τον οποίο προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν αλλά… Μπα! Δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες» συμπλήρωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο Survivor της Κυριακής. «Τώρα ξαφνικά μπαίνει στο παιχνίδι και η Ναυσικά γιατί οι καλύβες μας είναι ακριβώς δίπλα».

 Ο δε Κωνσταντίνος δεν σκοπεύει να ηρεμήσει και λέει πως θα είναι ο φόβος και το τρόμος του Survivor και αναφέρθηκε στις νίκες που πέτυχε σε αγωνίσματα

 


Στο συμβούλιο, επίσης κατάφερε να κάνει... μπαρούτι τον Άρη με τα λεγόμενά του. Ο Άρης είπε πως ο Κωσνταντίνος και ο Τάκης έχουν... ηρεμήσει μετά την ένωση αλλά χρειάζεται μόνο μια... σπίθα για να εκραγούν και τελικά μάλλον ο ίδιος ο Άρης ενευρίστηκε με όσα άκουγε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!