MEN'S GUIDE

O άλλοτε teen σταρ Josh Peck εξηγεί πως έχασε 45 κιλά και άλλαξε η ζωή του

Ο 35χρονος σήμερα Αμερικανός ηθοποιός Josh Peck, ξεκίνησε την καριέρα του στην tv σε πολύ τρυφερή ηλικία και όλοι τον θυμούνται ως ένα πολύ... στρουμπουλό αγόρι, αλλά κάποια στιγμή μεταμορφώθηκε!

Ο Josh σε ηλικία 18 ετών πρωταγωνιστούσε στη σειρά  Josh & Drake του παιδικού τηλεοπτικού δικτύου Nickelodeon αλλά μέσα σε λίγα χρόνια και πριν την τέταρτη και τελευταία σεζόν της σειράς, τον είδαμε να χάνει πολλά κιλά και έγινε αγνώριστος.


Συγκεκριμένα, ο σταρ έχασε 45 κιλά και παρά τις φήμες πως έκανε χειρουργική επέμβαση για να χάσει βάρος, ο ίδιος λέει πως απλά άλλαξε τη διατροφή του, ενώ τονίζει πως ένας από τους λόγους που έχασε βάρος, ήταν γιατί θεωρούσε πως αποτελούσε αρνητικό πρότυπο για τους νέους, αν και επισημαίνει πως όλοι πρέπει να αγαπούν το σώμα τους όπως είναι.

Ο ίδιος εξηγεί πως όταν ήταν παιδί του άρεσαν τα σπορ και συμμετείχε σε αυτά, απλά δεν ήταν καλός, αλλά σταδιακά, έχοντας βάλει κιλά και χωρίς να γυμνάζεται έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να κάνει τίποτα. Ούτε την πιο απλή άσκηση.

Και κάπως έτσι αποφάσισε να γίνει πιο fit και κατάφερε να παραμείνει fit για χρόνια.


Ακολούθησε μια καριέρα ως ηθοποιός, κωμικός και YouTuber και ήδη στα 25 του χρόνια έδειχνε πιο fit από ποτέ.


Ο ίδιος, εξηγεί σε βίντεο που γύρισε για λογαριασμό του Men's Health, πώς εκείνο το διάστημα (όταν ήταν 25χρονος) είχε πορωθεί με το cross fit, αλλά το παράκανε και κατάφερε να προκαλέσει και σοβαρούς τραυματισμούς στο κορμί του με την έντονη προπόνηση σε πάγκο.


Έτσι αποφάσισε να... ηρεμήσει, σταμάτησε τα βάρη, ασχολήθηκε με το μπόξινγκ και πλέον κάνει τακτικά γυμναστική, αλλά επιλέγει απλές κλασικές ασκήσεις όπως κάμψεις ή ασκήσεις με kettlebells.


Πλέον ο Josh είναι πατέρας, έγραψε και τα απομνημονεύματά του και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram όπου μετρά πάνω από 11 εκατομμύρια followers.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Comedy Central (@comedycentral)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!