TV BITS

Survivor: Τραυματίστηκε στο κεφάλι η Βρισηίδα - Πάγωσαν όλοι [βίντεο]

Ιδιαίτερα απαιτητικό και ομαδικό ήταν το χθεσινό αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, και είδαμε αρκετούς παίκτες να καταρρέουν από εξάντληση, αλλά όλοι πάγωσαν όταν είδαν τη Βρισηίδα να τραυματίζεται στο κεφάλι και να σωριάζεται στην άμμο.

Η Βρισηίδα, που πλέον ανήκει στη Μπλε ομάδα, αγωνίζονταν μαζί με τις Μέη και Σοφιάνα με αντίπαλες τις Τζο, Μυριέλλα και Ασημίνα, όταν κάποια στιγμή την είδαμε να... συνθλίβεται ανάμεσα στις δύο τεράστιες μπάλες (με διάμετρο 2.5 μέτρα) που έπρεπε να σπρώχνουν στην άμμο οι παίκτες και να πέφτει στην άμμο κρατώντας το κεφάλι της.


Ο αγώνας διεκόπη και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην παίκτρια που είχε ξεσπάσει σε κλάματα και παραπονιόταν για πόνο στον αυχένα.


Η Βρισηίδα σταμάτησε να αγωνίζεται μετά τον τραυματισμό της και της τοποθετήθηκε νάρθηκας στον αυχένα.

 


Η ομάδα της έχασε το έπαθλο επικοινωνίας και αργότερα την είδαμε να εμφανίζεται στο παιχνίδι με τα ξύλα και να δηλώνει πως ευτυχώς δεν ήταν σοβαρός ο τραυματισμός της αλλά να λέει πως πονάει πολύ και ο Λιανός παρότρυνε όλους τους παίκτες και αυτούς της αντίπαλης ομάδας να της ευχηθούν περαστικά και είδαμε την αντίδρασή της.





 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!