MEN'S GUIDE

Τα fashion tips που μας χάρισαν οι σταρ στα φετινά SAG Awards [εικόνες]

Κατά γενική ομολογία η φετινή τελετή απονομής των βραβείων SAG του σωματείου ηθοποιών στις ΗΠΑ, ήταν μια από τις πιο λαμπερές βραδιές που είδαμε εδώ και πάνω από δύο χρόνια και το ξέσπασμα της πανδημίας και σε αυτή και οι άντρες - σταρ παρέδωσαν μαθήματα στυλ στο κόκκινο χαλί.

Φυσικά για πολλοστή φορά επιβεβαιώθηκε πως ποτέ δεν μπορείς να κάνεις λάθος αν κινηθείς σε κλασικές και safe επιλογές όπως είναι ένα καλοραμμένο βραδινό κοστούμι ή το κλασικό σμόκιν και έτσι σταρ όπως ο Jamie Dornan και ο Bradley Cooper αλλά και ο Will Smith κατάφεραν να φιγουράρουν στις λίστες με τους πιο καλοντυμένους της βραδιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Από την άλλη ο Andrew Garfield μας θύμισε πως μπορείς να κάνεις πιο edgy ένα κλασικό κοστούμι προσθέτοντας λίγη λάμψη και εντυπωσίασε με το γκρι Saint Laurent κοστούμι του με την ασημί ρίγα.

 


Ο Kid Cudi επίσης επέλεξε να βάλει λάμψη στο σύνολό του και φρόντισε να το συνδυάσει με κραυγαλέα sneakers.


O πάντα in fashion Jared Leto, έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις με το custom Gucci σατέν κοστούμι του με τον vintage western style φιόγκο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jared_morby_leto


Τέλος ο Αυστραλός ηθοποιός Kodi Smit-McPhee που παίζει στην ταινία The Power of the Dog, η οποία σάρωσε στις φετινές υποψηφιότητες για Όσκαρ, επέλεξε ένα total whit σύνολο του Οίκου Dior που το συνδύασε με απολύτως in fashion λευκές γαλότσες


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!