MEN'S GUIDE

Σταρ τηλεοπτικού ριάλιτι κατάφερε να γίνει ξανά... φέτες μέσα σε ένα μόλις μήνα

Στα social media συχνά βλέπουμε να προκαλούν αίσθηση οι... μεταμορφώσεις διάφορων ατόμων που έθεσαν σαν στόχο να γίνουν πιο fit, αλλά η ανάρτηση που έκανε ένας πρώην παίκτης του βρετανικού ριάλιτι Love Island άφησε τους πάντες άφωνους, αφού πέτυχε να μεταμορφώσει το σώμα του μέσα σε μόλις ένα μήνα και το πέτυχε με... απλό τρόπο.

Ο λόγος για τον 25χρονο δάσκαλο φυσικής αγωγής Hugo Hammond, που όταν το 2021 μπήκε στο τηλεοπτικό ριάλιτι Love Island είχε ένα πολύ καλογυμνασμένο κορμί.


Όμως φαίνεται πως μετά... χαλάρωσε και έτσι με το που μπήκε η νέα χρονιά αποφάσισε να χάσει βάρος και ο ίδιος έθεσε ως στόχο να αποκτήσει το κορμί που είχε όταν είχε μπει στο ριάλιτι.


Και τα κατάφερε, αφού ανέβασε στα social media φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τις αρχές αυτού του μήνα και όπως θα δείτε  μέσα σε 30 ημέρες ήδη δείχνει πολύ πιο fit.


Πως τα κατάφερε; Ο ίδιος αποκάλυψε πως απλά έκοψε το αλκοόλ και πως έμεινε... στεγνός ένα μήνα και απλά στις αρχές του έτους αποφάσισε να κάνει πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!