TV BITS

Love It: Κορωνοϊό κόλλησε για 3η φορά Βαλάντης - Δείτε όλα όσα είπε [βίντεο]

Τις πρώτες δηλώσεις του έκανε ο τραγουδιστής Βαλάντης μετά την αποχώρησή του από το Survivor και την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο και ο ίδιος αποκάλυψε πως νοσεί με κορωνοϊό.

Ο Βαλάντης επικοινώνησε σήμερα με την εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου και στην ουσία διέψευσε τα όσα λέγονταν για την απουσία του από τα media μετά την επιστροφή του, αφού εξήγησε πως νόσησε με κορωνοϊό και πως μόλις γίνει καλύτερα θα μιλήσει για όλα.

Μάλιστα αποκάλυψε πως αυτή είναι η τρίτη φορά που νοσεί με κορωνοϊό!


Παράλληλα είπε πως έχασε 10 κιλά το διάστημα που παρέμεινε στο Survivor  και πως ο οργανισμός του ήταν αρκετά καταπονημένος και ίσως για αυτό το λόγο νόσησε.

Είπε πως παρακολουθεί Survivor από το σπίτι και του κάνει αίσθηση το πόσο διαφορετικά είναι τα όσα βλέπει ο τηλεθεατής σε σύγκριση με τα όσα πραγματικά συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ είπε πως υπάρχουν πολλά που δεν είδαμε και υπόσχεται να τα πει όλα.

 


Μάλιστα είπε πως ακόμα και τώρα που γύρισε στο σπίτι του μερικές φορές κοιμάται στο πάτωμα και πως ο ύπνος στο σανίδι τον βοήθησε να φύγει ο πόνος στη μέση του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!