TV BITS

Survivor: Η Ναυσικά από τα νεύρα της ξεστόμισε βρισιές στους συμπαίκτες της

Μεγάλος χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μετά τις... ερωτοτροπίες που είδαμε να κάνουν ο Λαρισαίος αγρότης Γιώργος Κατσαούνης και η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή και τα όσα ακούστηκαν για αυτό το ειδύλλιο στο συμβούλιο του νησιού, μάλλον εξαγρίωσαν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που έφτασε στο σημείο να ξεστομίσει βρισιές κατά των συμπαικτών της.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας, οι Διάσημοι ηττήθηκαν ξανά, αλλά μετά το τέλος του αγωνίσματος τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι βούτηξαν στην πισίνα του στίβου, για να δροσιστούν και κυρίως για να ξεπλυθούν από τις λάσπες.


Τότε είδαμε τους Κατσαούνη και Κουρεντή να έρχονται πολύ κοντά και να ανταλλάσσουν και το πρώτο τους φιλί στο στόμα.

Αυτό το φλερτ προκάλεσε ξανά αμέτρητα σχόλια στο συμβούλιο του νησιού και αυτά τα σχόλια προκάλεσαν το ξέσπασμα της Ναυσικάς.

Συγκεκριμένα είπε: «Τι σχέση έχει με την ήττα μας; Πρώτα χάσαμε και μετά έγινε. Θα πάρουμε αντίστροφα τα πράγματα; Εγώ γελάω. Αυτό που ζω είναι το κλουβί με τις τρελές. Συγγνώμη είναι πάρα πολύ αστείες οι απόψεις που ακούω, άλλο πράγμα ο αγώνας, άλλο το προσωπικό κι άλλο ένα αθώο φλερτ» είπε και πρόσθεσε

«Μα καλά ρε παιδιά, πού ζούμε στο 1950; Τι συντηρητισμός είναι αυτός; Και στην τελική, τι σας νοιάζει; Στα οπίσθι@ σας μπαίνει; Ή θα μπει;»

Η Αθηνά Ευμορφιάδη που είχε λίγο νωρίτερα είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, είχε μιλήσει με πολύ άσχημα λόγια τα όσα συμβαίνουν στους Διάσημους και αμέσως αντέδρασε στα λεγόμενα της Ναυσικάς, ενώ νωρίτερα και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχει πει πως... πενθεί για την ομάδα της

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!