WOMEN'S GUIDE

Μάθε το πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή και παραμένει πάντα fit

Η περίοδος των εορτών πλησιάζει προς το τέλος της και οι περισσότεροι αυτές τις ημέρες, μάλλον είπαν αντίο στις δίαιτες και τα διατροφικά πλάνα στα γιορτινά τραπέζια. Όμως η Δέσποινα Βανδή, δείχνει να έχει βρει τον τρόπο να διατηρεί σταθερό το βάρος της και να χάνει γρήγορα τα όποια παραπανίσια κιλάκια βάζει κατά καιρούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η 52χρονη τραγουδίστρια, που αυτό το διάστημα παραμένει στο σπίτι της καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, εδώ και πολλά χρόνια καταφέρνει να διατηρεί σχεδόν πάντα σταθερό το βάρος της στα 56 κιλά (έχει ύψος 1.68μ) και σπάνια μπορεί να προσθέσει δύο με τρία κιλά, τα οποία όμως τα χάνει γρήγορα.


Πως τα καταφέρνει;

Η Δέσποινα γυμνάζεται δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά. Το κυκλικό πρόγραμμα γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, ΤRΧ, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Συχνά-πυκνά, όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα. Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

H διατροφή της Δέσποινας Βανδή για απώλεια λίπους

Πρωινό: 1 φέτα μαύρο ψωμί με μέλι και ταχίνι ή 2 φρούτα. 

Δεκατιανό: Γιαούρτι με μέλι ή λευκό τοστ με διπλή γαλοπούλα και τυρί χαμηλών λιπαρών 

Μεσημεριανό: Σαλάτα με παντζάρια και τυρί χαμηλών λιπαρών ή σαλάτα σπανάκι-ρόκα και κοτόπουλο ή ψάρι ή με μανιτάρια ή με ψητά λαχανικά. 

Απογευματινό: Φρούτα εποχής και ξηροί καρποί. 

Βραδινό: Sushi ή ψητός σολομός με λαχανικά ή όσπρια με 1 φέτα ψωμί ή σαλάτα με ξηρούς καρπούς ή φιλέτο και πατάτες φούρνου ή σαλάτα με κινόα και κοτόπουλο.

Πάντως η ίδια, δείχνει να λατρεύει τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και συχνά ετοιμάζει μόνη της λιχουδιές στο σπίτι της, που ξεφεύγουν από αυτό το διατροφικό πλάνο, αλλά προφανώς φροντίζει να επιδεικνύει εγκράτεια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!