MEN'S GUIDE

O The Rock θέλει να γίνει ο νέος James Bond

O χολιγουντιανός σταρ Dwayne Johnson συνεχίζει να απολαμβάνει τον τίτλο ενός από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στον κόσμο, αφού κάθε του ταινία σημειώνει τεράστια εμπορική επιτυχία και τώρα ο ίδιος έχει βάλει στο μάτι έναν πολυπόθητο ρόλο.

Ο The Rock, μετά και την επιτυχία του Red Notice στο Netflix συνεχίζει να γυμνάζεται για να γίνει ακόμα πιο... θηρίο καθώς σύντομα θα τον απολαύσουμε στη μεγάλη οθόνη ως Black Adam, στη νέα ταινία με ήρωες της Marvel που θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο καλοκαίρι.


Για τις ανάγκες αυτού του ρόλου ο σταρ έχει γίνει πιο ογκώδης, μυώδης και καλογυμνασμένος από ποτέ αλλά όπως θα δείτε στο βίντεο που ανέβασε πριν από λίγο στο Instagram συνεχίζει τις σκληρές προπονήσεις καθώς έχει το βλέμμα του στραμμένο στον επόμενο ρόλο που ο ίδιος εξομολογείται πως θέλει να είναι αυτός του πράκτορα 007.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Esquire αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο παππούς του, Peter Fanene Maivia, υποδύθηκε κάποτε έναν "κακό" του Bond. Συγκεκριμένα έπαιξε τον μπράβο του Mr. Osato στο "You Only Live Twice" την 5η ταινία του Sean Connery στο franchise. Ο ίδιος όμως αναφέρει πως δε θέλει απλώς να ακολουθήσει τον παππού του, αλλά να γίνει ο νέος Bond:

«Ήταν πολύ cool. Και για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να ακολουθήσω τα χνάρια του και να γίνω ο επόμενος Bond. Δε θέλω να παίξω τον κακό. Θα πρέπει να είναι ο Bond. » δήλωσε.

Και μπορεί προς το παρόν η ταινία James Bond: No Time to Die να συνεχίζει την καλή εισπρακτική πορεία της στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά ήδη εδώ και χρόνια έχει ανοίξει η συζήτηση για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Daniel Craig σε αυτό το ρόλο και είναι βέβαιο πως αν προκριθεί η επιλογή του Dwayne, ο οποίος βέβαια... αυτοπροτάθηκε, πιθανά να δούμε στη μεγάλη οθόνη τον πιο... θηριώδη James Bond που είδαμε ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!