MEN'S GUIDE

Μάθε τί είναι η πεϊκή πρόθεση που εξασφαλίζει κυριολεκτικά «στύση κατά παραγγελία»

Μια χειρουργική επέμβαση που λύνει το πρόβλημα των στυτικών δυσλειτουργιών έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια. Ο λόγος για την πεϊκή πρόσθεση.

Επιστημονικά sites αναφέρουν πως σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία περισσότεροι από 100 άνδρες την ημέρα σε ολόκληρο των κόσμο προχωρούν στην τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης . Ο μέσος όρος ηλικίας αυτών που έχουν τοποθετήσει πεϊκή πρόθεση είναι τα 65 χρόνια (κυμαίνεται μεταξύ 40 ο νεότερος και 78 χρόνων ο μεγαλύτερος). Τί όμως είναι η πεϊκή πρόθεση και πως λειτουργεί;

Τί είναι η πεϊκή πρόθεση

Σύμφωνα με το andrologia.gr η πεϊκή πρόθεση ουσιαστικά είναι μια «αντλία» σιλικόνης που τοποθετείται μέσα στο πέος και του παρέχει την αναγκαία σκληρότητα με το υγρό που περιέχει. Μιμείται δηλ. ουσιαστικά το μηχανισμό της φυσικής στύσης και χάλασης. Τοποθετείται από ειδικά εκπαιδευμένο χειρουργό ουρολόγο, με μια απλή επέμβαση, της οποίας η διάρκεια είναι μόλις 30’ και δεν χρειάζεται περισσότερο από μια ημέρα νοσηλεία στο νοσοκομείο. Η τομή είναι πέρα πολύ μικρή, στην κάτω επιφάνεια του πέους και η πεϊκή πρόθεση περνάει απαρατήρητη ακόμα και από τον/την σύντροφο την ώρα της συνεύρεσης. Η πεϊκές προθέσεις αποτελούν την αποτελεσματικότερη και ασφαλέστερη θεραπεία για πολλούς ασθενείς, οι οποίοι δεν παρουσιάζουν ανταπόκριση στην φαρμακευτική αγωγή, παρουσιάζουν σοβαρές παρενέργειες στα φάρμακα ή επιθυμούν μια μόνιμη και οριστική λύση στο θέμα που αντιμετωπίζουν.

Ένα πλήθος κλινικών μελετών και η εμπειρία πολλών ετών έχουν καταδείξει ότι αυτή η μέθοδος είναι η πιο ικανοποιητική συγκρινόμενη με τις άλλες θεραπείες που έχουμε στην διάθεση μας, αφού αποτελεί τη μοναδική θεραπεία που επιτρέπει την κατ’ επιθυμία συνουσία, αφού η στύση λαμβάνει χώρα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και δεν χρειάζεται απολύτως καμία «προεργασία» ή αναμονή του άνδρα, όπως γίνεται με την λήψη φαρμάκων και τις ενδοπεϊκές ενέσεις.

Πλεονεκτήματα πεϊκής πρόθεσης:

Οι σύγχρονες πεϊκές προθέσεις μεταβλητής σκληρότητας είναι προϊόν εξελιγμένης ιατρικής και μηχανικής τεχνολογίας, και έχουν προσφέρει λύση σε περισσότερους από 300.000 ασθενείς παγκοσμίως, τα δε οφέλη που παρουσιάζουν είναι εντυπωσιακά:

  • Δια παντός λύση
  • Αυθόρμητη στύση και συνεύρεση
  • Άψογο λειτουργικό αποτέλεσμα (η στύση μπορεί να επιτευχθεί ανά πάσα στιγμή και να διατηρηθεί για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο χρήστης)
  • Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα (η πεϊκή πρόθεση περνά απαρατήρητη είτε το πέος είναι σε κατάσταση στύσης, είτε σε χάλαση)
  • Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός λαμβάνουν χώρα φυσιολογικά.
  • Αποφυγή της συνεχούς οικονομικής επιβάρυνσης για την προμήθεια φαρμάκων ή/και ενέσεων.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!