MEN'S GUIDE

Μάθε ποια αθλήματα αγαπά ο Κωνσταντίνος Αργυρός και παραμένει fit

Ο 35χρονος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός, που φέτος κάθισε πρώτη φορά στη θέση του coach στο δημοφιλές talent show The Voice, έχει αναρίθμητες φαν, αφού παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς, αλλά και πάντα fit, άνδρες της ελληνικής σόουμπιζ.

Ο ίδιος προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενίοτε όμως μέσω των social media μας δίνει μια γεύση από την καθημερινότητά του και εύκολα κανείς καταλαβαίνει πως ο τραγουδιστής όποτε βρίσκει χρόνο, φροντίζει να αθλείται.


Συγκεκριμένα, κατά καιρούς, μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Instagram, μας έχει δείξει τι κάνει για να διατηρείται σε φόρμα και ποια είναι τα αθλήματα που προτιμάει,αλλά αξίζει να σημειωθεί πως ποτέ δεν μας έχει δείξει πως ασχολείται με βάρη ή συχνάζει στα γυμναστήρια. 


Ο Κωνσταντίνος Αργυρός λοιπόν αγαπά το μπάσκετ (τον βοηθάει άλλωστε και το ύψος του σε αυτό), την ιππασία αλλά και το τένις. Μάλιστα, όποτε μπορεί ξεκλέβει χρόνο για να ασχολείται με τον αθλητισμό αφού η γυμναστική είναι από τα πράγματα που τον χαλαρώνουν. Μήπως ήρθε η ώρα να ακολουθήσεις και εσύ το παράδειγμά του;
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!