MEN'S GUIDE

Αυτό που συνέβη με τον Chris Evans ίσως σε πείσει να μη βάζεις τζελ στα μαλλιά

Ο χολιγουντιανός σταρ Chris Evans, που ενσάρκωσε στη μεγάλο οθόνη τον ήρωα των κόμικς Captain America, έχει αναρίθμητους φαν ανά τον κόσμο, που έχουν συνδυάσει τον ηθοποιό, με την πάντα clean-cut εικόνα του ήρωα που ενσαρκώνει με τα αψεγάδιαστα και πάντα "φορμαρισμένα" με μπόλικο ζελέ μαλλιά.

Η αλήθεια είναι πως ο 40χρονος σταρ συνήθιζε για χρόνια ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις του να έχει αψεγάδιαστα φορμαρισμένα μαλλιά, όπως ο Captain America.


Ωστόσο την περίοδο της πανδημίας  τον είδαμε και με μακριά μαλλιά και μούσια και με buzz cut, αν και ο ίδιος, μολονότι είναι σταρ πρώτου μεγέθους αποφεύγει να κάνει πολλές αναρτήσεις του στα social media.


Τώρα όμως εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση σε μια τηλεοπτική εκπομπή και οι αμέτρητοι φαν του, αμέσως πρόσεξαν... κάτι διαφορετικό στα μαλλιά του και συγκεκριμένα ο σταρ είχε μια... ατίθαση τούφα στο μέτωπό του, που αμέσως ξετρέλανε τους πάντες.


Aυτό το νέο πιο... ατημέλητο hair look ενθουσίασε τους φαν του. Και η αλήθεια είναι πως τα messy hair και ειδικά τα τουφάκια στο μέτωπο που παραπέμπουν στα curtain bangs των 90s είναι ένα από τα μεγάλα hair trends της σεζόν.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!