TV BITS

Big Brother: "Λύγισε" ο Παναγιώτης όταν έμαθε πως είναι προτεινόμενος

O Παναγιώτης Πέτσας, μάλλον δεν περίμενε με τίποτα να βρεθεί χθες ανάμεσα στους τρεις πρώτους προτεινόμενους για αποχώρηση στο Big Brother.

Θυμίζουμε πως αρχικά στο χθεσινό επεισόδιο, μετά τη σχετική πρώτη ψηφοφορία, προτεινόμενοι για αποχώρηση ήταν η Ελένη, η Σαμάνθα και ο Μελέτης, ενώ οι δύο παίκτριες που είχαν κερδίσει το βέτο, δεν θέλησαν να το χρησιμοποιήσουν και να "σώσουν" κάποιον εκ των τριών.


Όμως και πάλι έγινε η ανατροπή, με τον Ισίδωρο Δούνια, να εμφανίζεται ξαφνικά και να ανακοινώνει πως "σώζει" τη Σαμάνθα και προτείνει τον Παναγιώτη για αποχώρηση.


Τα όσα είπε δε για το γνωστό μοντέλο, έκαναν τον Παναγιώτη Πέτσα να καταρρεύσει λίγο αργότερα στο δωμάτιο επικοινωνίας.

Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με την λέξη «ψευτόμαγκας» και λύγισε στο δωμάτιο επικοινωνίας λέγοντας: «Δεν μου έδωσε καν το χέρι όταν επέστρεψε. Με ψήφισε καθαρά επειδή πιστεύω ότι δεν αγωνίστηκε, όπως έπρεπε κι ότι τα παράτησε γιατί το είδα με τα μάτια μου. Ήταν χαβαλές.

Έχω αντιμετωπίσει ψευτόμαγκες και τα έχω δει όλα αυτά. Δεν μπορεί να με χαρακτηρίζει το ίδιο με αυτούς, έχω παλέψει και κάθε μέρα παλεύω για να κών καλύτερο τον κόσμο. Είναι τέλειο, αν βοηθήσω έστω κι έναν άνθρωπο. Είναι λάθος, δίκη χωρίς λόγο. Είμαι για όλους θα το δει. Είμαι χαλί να με πατήσεις. Να με σέβεσαι και να με κοιτάς στα μάτια, όταν σου δίνω το χέρι.»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!