TV BITS

Big Brother: Ο Στιβ Μιλάτος μίλησε για το γάμο και το διαζύγιο... εξπρές

Πολλά γνώριμα πρόσωπα είδαμε να είναι μεταξύ των 14 νέων παικτών που μπήκαν χθες βράδυ στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού και ένας εξ αυτών είναι διάσημο μοντέλο που πρόσφατα έκανε ένα γάμο που κράτησε μόλις λίγες εβδομάδες.

Ο λόγος για τον Στιβ Μιλάτο (Steve Milatos), ο οποίος στο εισαγωγικό βίντεο που είδαμε ως παρουσίαση όλων των νέων παικτών που μπήκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού μίλησε για την καριέρα του στο εξωτερικό, τον χαρακτήρα του, την αδυναμία που έχει στη μητέρα του αλλά και τον γάμο-ρεκόρ που έκανε ο οποίος κράτησε μόλις δυο μήνες (παντρεύτηκε εν μέσω καραντίνας με πολιτικό γάμο την Άννα Παππαϊωάννου, αλλά χώρισαν την περασμένη άνοιξη).

Αμέσως μετά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα τον καλωσόρισαν στο πλατό και ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να μάθει λίγα περισσότερα για αυτόν τον γάμο ρεκόρ με τον ίδιο να απαντά:

“Να πω ασυνεννοησία; Κάποιες φορές όταν το σχοινί τραβά αρκετά αντί να το λύσεις καλύτερα να κάτσεις να το λύσεις. Εγώ αντί να μιλήσω προτίμησα έναν άλλο τρόπο. Ήταν λάθος από τη δική μου πλευρά, δεν μετανιώνω όμως, θα το ξαναέκανα… Ελπίζω ο επόμενος γάμος μου να κρατήσει περισσότερο”.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!