MEN'S GUIDE

Ο 59χρονος ηθοποιός Παύλος Ευαγγελόπουλος δείχνει απίστευτα fit

Τον ερχόμενο Ιανουάριο, ο δημοφιλής Έλληνας ηθοποιός Παύλος Ευαγγελόπουλος, θα γιορτάσει τα 60α γενέθλιά του, αλλά ο ίδιος αποδεικνύει πως μπορείς και μετά τα... "άντα" να παραμένεις τόσο fit όσο και ένας 20χρονος!

Ο ηθοποιός, εδώ και λίγες μέρες, βρήκε επιτέλους το χρόνο να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές του και δραπέτευσε στην όμορφη Πάρο.


Εκεί απολαμβάνει καθημερινά το κολύμπι στα καταγάλανα νερά των Κυκλάδων και με τις τελευταίες αναρτήσεις του, εντυπωσίασε με το πόσο γραμμωμένο και καλογυμνασμένο είναι το κορμί του.
 

Ποιό είναι το μυστικό του; Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, έχει ομολογήσει πως δεν κάνει τίποτα... σπουδαίο, απλά φροντίζει να προσέχει αρκετά τη διατροφή του και εδώ και χρόνια η άθληση κατέχει σημαντική θέση στην καθημερινότητά του, παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις του. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως ο ηθοποιός, αν και δείχνει απίστευτα fit, δεν έχει υιοθετήσει ένανα απόλυτα υγειεινό τρόπο ζωής, αφού ο ίδιος έχει εξομολογηθεί πως παραμένει... εξαρτημένος στο τσιγάρο και δεν έχει σταματήσει το κάπνισμα, ενώ θεωρεί πως πίνει πολύ καφέ και πως είναι εξαρτημένος και σε αυτόν.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!