MEN'S GUIDE

Ένας ακόμη σταρ απέκτησε μούσια και μακριά μαλλιά και έγινε αγνώριστος [εικόνες]

Η πανδημία επέφερε αλλαγές σε πολλά και φυσικά το ανδρικό... grooming δεν μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο, έτσι είδαμε πολλούς να γίνονται αγνώριστοι τους τελευταίους μήνες. Όμως ένας σταρ έγινε αγνώριστος τώρα που σταδιακά σταματούν τα lockdowns και οι αμέτρητες φαν του δεν κρύβουν την απογοήτευσή τους.

Οι απανταχού hair experts εκτιμούν πως το 2021 θα είναι η χρονιά, που πολλοί άντρες θα σπεύσουν να... αφήσουν πίσω τους τα buzz cuts και τα μούσια και ατημέλητα μαλλιά που είχαν υιοθετήσει λόγω καραντίνας και κλειστών κομμωτηρίων και κουρείων (άλλοι ξύριζαν εντελώς τα κεφάλια τους και άλλοι απλά άφηναν τις τρίχες τους να μακραίνουν ανεξέλεγκτα) και λένε πως τα hot trends της σεζόν είναι τα fade κουρέματα, τα καπέλάκια, τα κουρέματα με φράντζες και τα clean κουρέματα που γενικά απαιτούν αρκετό styling και συχνές επισκέψεις στον κομμωτή και μπαρμπέρη αφού και τα μούσια δείχνουν σταδιακά να φεύγουν από τη μόδα.


Όμως ένας σταρ τώρα αποφάσισε να αποκτήσει και μακριά μαλλιά και μούσια και έχει γίνει αγνώριστος.


Ο λόγος για τον 43χρονο Αμερικανό ηθοποιό Jensen Ackles, που έκαψε πολλές γυναικείες καρδιές ως ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς Supernatural για 15 συνεχείς σεζόν.


Όμως ο ίδιος μάλλον βαρέθηκε αυτό το κλασικό look που είχε για τις ανάγκες αυτού του ρόλου τα τελευταία χρόνια και με αφορμή το νέο του ρόλο στη σειρά The Boys, εμφανίζεται πλέον αγνώριστος έχοντας μακριά μαλλιά και μούσια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jensen Ackles (@jensenackles)


Πάντως αν σκέφτεστε να μιμηθείτε το παράδειγμά του, σας προειδοποιούμε πως οι φαν του έχουν απογοητευτεί πολύ από το νέο του look.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jensen Ackles (@jensenackles)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!