MEN'S GUIDE

Ο The Rock έχει γίνει ακόμη πιο... θηρίο για να γίνει ο Black Adam [εικόνες]

Το 2022 αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία Black Adam με τον χολιγουντιανό σταρ Dwayne Johnson να υποδύεται τον ομώνυμο υπερήρωα των DC Comics και για τις ανάγκες αυτού του ρόλου, ο The Rock έχει αποκτήσει ένα εξωφρενικά... θηριώδες κορμί.

Ο Rock, λοιπόν, ετοιμάζεται να μπει στον μαγικό κόσμο της DC, μιας και θα υποδυθεί τον Black Adam  με αποτέλεσμα να τον δούμε πιο γυμνασμένο από ποτέ.

 

Κατά καιρούς ο Rock ανεβάζει στα social media φωτογραφίες από τις ασκήσεις που κάνει στο προσωπικό του γυμναστήριο, δείχνοντας στους περίπου 240 εκατομμύρια followers του, τη σωματική του εξέλιξη. Αυτή τη φορά, όμως, το παράκανε.

Στην τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram από μια βραδινή του προπόνηση, οι μυς σώμα του και ειδικά στα πόδια του, είναι ανεξέλεγκτοι. Όπως έγραψε «μεγάλη εβδομάδα για τον Black Adam, καθώς έχουμε γυρίσματα χωρίς μπλούζα, με εμένα να δείχνω το σώμα μου. Γυμνάζομαι και κάνω διατροφή, όπως δεν έχω ξανακάνει στη ζωή μου. Προσέχω τα πάντα, μέχρι και την ποσότητα νερού που καταναλώνω, ενώ σηκώνω πραγματικό σίδερο, για να αποκτήσω, πυκνούς και λεπτομερείς μυς. Είναι μια πραγματική επιστήμη, που παίρνει μήνες για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο».

Η καθημερινή ρουτίνα του Rock έχει αλλάξει για τον συγκεκριμένο ρόλο. Πλέον σηκώνεται στις 4:00 τα ξημερώματα και κάνει cardio για περίπου εξήντα λεπτά κάθε πρωί. Γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα με βάρη, στοχεύοντας σε διαφορετική ομάδα μυών κάθε φορά. Επίσης, το διατροφολόγιο του αυτόν τον καιρό περιλαμβάνει κυρίως κοτόπουλο, μοσχαρίσιες μπριζόλες, ασπράδια αυγού, πλιγούρι βρόμης, μπρόκολο, ρύζι, χόρτα, πατάτες, σαλάτες, πιπεριές, μανιτάρια και κρεμμύδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

 

Και αν αναρωτιέστε τί κάνει για να ξεσκάσει έστω και λίγο μετά από ένα τόσο απαιτητικό ημερήσιο πρόγραμμα, ο ίδιος μας δείχνει πως επισκέπτεται τη φάρμα του όπου εδώ και 10 χρόνια διατηρεί και ιχθυοτροφείο ψαριών γλυκού νερού και ασχολείται με το ψάρεμα!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!