TV BITS

Survivor: Όλα άλλαξαν στο Survivor μετά την αποχώρηση του Μπάρτζη

Ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε χθες τις νέες μεγάλες αλλαγές στους κανόνες και τον τρόπο διεξαγωγής των αγωνισμάτων όσο και στη σύνθεση των ομάδων.

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση αρχικά του James Καφετζή και χθες του κολλητού φίλου του Νίκου Μπάρτζη, η Μπλε ομάδα έμεινε με ελάχιστους παίκτες και έτσι ανακοινώθηκαν αλλαγές στους κανόνες του Survivor.

Στο έκτακτο Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε α ότι ο Νίκος Μπάρτζης δεν θα συνεχίσει λόγω του τραυματισμού του στα γόνατα κι ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί, όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες, ο ίδιος δεν δέχτηκε κάτι τέτοιο.

Όπως ήταν φυσικό, το Survivor δεν θα μπορούσε να συνεχίσει με αποδυναμωμένη την μπλε ομάδα κι ο Γιώργος Λιανός προέβη σε νέα ανακοίνωση: «Το Survivor αλλάζει και γίνεται από ομαδικό, ατομικό. Η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας θα παίζει ο καθένας για τον εαυτό του ενώ στα αγωνίσματα για το έπαθλο φαγητού κι επικοινωνίας θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο νέες ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Θα υπάρξει διαδικασία επιλογής αρχηγών.»

 

 

Στην πορεία ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε με ποιον τρόπο θα γίνει η ανάδειξη των αρχηγών των δύο ομάδων.
 

Και τελικά οι νέοι αρχηγοί ήταν οι Ηλίας για τους άντρες και η Καρολίνα για τις γυναίκες, ενώ άλλαξε και η σύνθεση των ομάδων και έτσι εί

δαμε τον Τριαντάφυλλο να γίνεται από κόκκινος... μπλε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!