TV BITS

Survivor: Αποχώρησε οικειοθελώς και ο Νίκος Μπάρτζης - Μεγάλες ανατροπές [βίντεο]

Τεράστιες ανατροπές είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, αφού η οικειοθελής αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, προκάλεσε ένα ντόμινο εξελίξεων.

Ο Νίκος Μπάρτζης, μετά και την οικειοθελή αποχώρηση του κολλητού του James Καφετζή, έμοιαζε να είναι ράκος ψυχολογικά, ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα και με το πόδι του και δεν είχε αγωνιστεί.


Στο χθεσινό επεισόδιο, ο... αγρότης του Survivor, εμφανίστηκε να επιστρέφει κουτσαίνοντας στην καλύβα και ενώ οι υπόλοιποι παίκτες τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό, στην πορεία έμειναν άφωνοι ακούγοντας πως ο Νίκος αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor.


O ίδιος τους αποχαιρέτησε όλους και είδαμε συγκινητικές στιγμές.


«Δεν θα μπορούσα να μην τους αποχαιρετήσω, όταν έχουμε περάσει τόσα και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία… Στην κλινική σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου και στους ανθρώπους μου που με αγαπούν για να επανέλθω.»
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!