TV BITS

Survivor: Δείτε ποιος παίκτης της Μπλε ομάδας μίλησε με την Άννα Μαρία Βέλλη

Η Μπλε ομάδα ήταν αυτή που στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, κατάφερε να κερδίσει, για μια ακόμη φορά το έπαθλο επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα οι Μπλε κέρδισαν στο χθεσινό αγώνισμα και είχαν την ευκαιρία να δουν βίντεο με φίλους τους.


Οι νικητές ενθουσιάστηκαν από τα βίντεο που τους έστειλαν φίλοι  και αγαπημένοι τους. Η Έλενη Χαμπέρη σύστησε στους συμπαίκτες της την σχέση της, ενώ ο Τζέιμς απέδειξε γιατί ο Λιανός τον αποκαλεί… γύπα. Μόλις ο Νίκος είδε την Maxine απόρησε τι βγήκε αυτή η κουκλάρα στον φίλο του και του ζήτησε να του την γνωρίσει. «Αυτή είναι η πρώην μου» δικαιολογήθηκε ο Τζέιμς. Μια έκπληξη περίμενε το Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος άλλη περίμενε να δει και άλλη είδε. Ποια είδε; Την Άννα Μαρία Βέλλη!

Η πρώην παίκτρια του Survivor, είπε στον Μπάρτζη: "Περισσότερο από όλα μου έχουν λείψει οι καυγάδες μας και μπορεί αν το επιβεβαιώσει ο James. Παρόλα αυτά το επόμενο μας ραντεβού αργεί γιατί είναι στον τελικό του Survivor για αυτό κάθισε εκεί που κάθεσαι. Σε αγαπώ πολύ κι ο πρώτος λόγος είναι γιατί δεν γυρνάς κανένα μπιφτέκι, ο άλλος είναι επειδή είσαι ο πιο αυθεντικός κι ο τρίτος είναι… θα τον καταλάβεις όταν βγεις από το παιχνίδι".

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!