MEN'S GUIDE

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απέκτησε μουστάκι και δείχνει αγνώριστος [εικόνα]

Η περίοδος της πανδημίας είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί να επιλέξουν (ή να αναγκαστούν) να κάνουν αλλαγές στο look τους που σε άλλους αρέσουν και σε άλλους όχι.

Μάλιστα με τα κουρεία και τα μπαρμπέρικα να είναι κλειστά λόγω μέτρων για πολλούς μήνες, πολλοί επέλεξαν τον τελευταίο καιρό να αποκτήσουν μούσια ή μακριά μαλλιά ή και να ξυρίσουν τελείως τα κεφάλια τους.


Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor, είχε επιλέξει να αφήσει να μακρύνουν πολύ τα σγουρά μαλλιά του και είχε αποκτήσει και μούσια.


Τώρα όμως που σταδιακά οδεύουμε προς το τέλος των lockdowns πολλοί πάλι, αποφάσισαν ξυρίζοντας τα μούσια τους να αφήσουν ένα μουστάκι.


Και αυτό έκανε και ο Νάσος, υιοθετώντας μάλιστα και το 90s fashion revival trend που κυριαρχεί στη μόδα, και μας έδειξε το νέο look του μέσω Instagram γράφοντας: «Flashback στο 1992, όπως φαίνεται κι απ´ το στυλ μου, για χαλαρό τρέξιμο στο Brooklyn Bridge. Το μουστάκι αληθινό.» βάζοντας ψεύτικο φόντο από τη Νέα Υόρκη, μολονότι ο ίδιος είναι στην Αθήνα και μάλιστα παπαράτσι τον εντόπισαν με το... μουστάκι του στην παραλιακή.


Πάντως, αν κρίνουμε από τα σχόλια αυτή αλλαγή μάλλον δεν άρεσε σε πολλές από τις φαν του. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!