TV BITS

Love It: Η Άννα Μαρία Βέλλη σχολιάζει τη σχέση της με το Νίκο Μπάρτζη

Η Άννα Μαρία Βέλλη, που πρόσφατα αποχώρησε  από το Survivor, έχει πλέον επιστρέψει στην Ελλάδα και πολλοί θέλουν να τη ρωτήσουν τι συμβαίνει με τον Νίκο Μπάρτζη.

 Η Άννα Μαρία, με το που έφτασε στο αεροδρόμιο αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, όμως είχε κάνει δηλώσεις στο Love It, την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, πριν καν αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Και σήμερα προβλήθηκε το δεύτερο μέρος αυτών των δηλώσεων και σε αυτές μίλησε για τον Νίκο Μπάρτζη και ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

«Είχα πει στην κόκκινη ομάδα ότι ο Νίκος θα βγει ο πιο δημοφιλής γιατί εάν ήμουν 19 χρονών όλες μου τις ψήφους θα τις έδινα στον Μπάρτζη. Εάν έβλεπα στα 19 μου τον Νίκο στην τηλεόραση θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Ο Αλέξης έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές υποτιμητικά σχόλια για τις γυναίκες. Δεν έκλαψα επειδή φοβήθηκα μην έχω πρόβλημα με τη σχέση μου, αλλά επειδή έχω σοβαρό πρόβλημα με αυτούς που υποτιμούν τις γυναίκες. Έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου για να καταφέρω κάτι και έχω ακούσει ότι το έχω κάνει στις πλάτες αντρών», είπε αρχικά η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η Άννα Μαρία Βέλλη είπε στη συνέχεια: «Με τον Νίκο και τον James ήμουν πολύ κοντά, ήταν οι πιο δυνατές μου σχέσεις και δεν θα μείνουν μόνο μέσα στο παιχνίδι. Είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε το σ’ αγαπώ. Πουλάνε πολύ οι ερωτικές σχέσεις στην τηλεόραση, γι’ αυτό μπήκε και ο Σάκης στο παιχνίδι. Ξέρω από μοντάζ. Εάν πάρεις την εικόνα μιας αγκαλιάς και βάλεις ένα ροκ τραγούδι είναι πολύ διαφορετικό από το να βάλεις ένα ρομαντικό. Κάθε βράδυ κάναμε μασάζ ο ένας στο χέρι του άλλου γιατί μας χαλάρωνε πάρα πολύ. Κοιμόμουν ανάμεσα στα δύο παιδιά. Γυρνούσα και ήμουν μούρη με μούρη και με τους δύο. Και με τη Μαριαλένα κοιμόμασταν η μία πάνω στην άλλη. Δεν κατηγορήθηκα για σχέση και με τη Μαριαλένα».

Η Άννα Μαρία Βέλλη πρόσθεσε επίσης: «Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί ερωτική σχέση στο Survivor εάν δεν υπάρχει. Στο Survivor βρωμάμε πολύ, πηγαίνουμε τουαλέτα χέρι χέρι. Το ότι κοιμάμαι δίπλα σε ένα άνθρωπο και του ψιθυρίζω, δεν σημαίνει ότι του την πέφτω. Εάν φλέρταρα με τον Νίκο δεν υπήρχε περίπτωση να μου πει όχι. Είχα πει στον Νίκο ότι εφόσον βγαίνει έτσι, έλα να το πουλήσουμε να πάμε τελικό και ρεύτηκε στη μούρη μου. Με τον σύντροφό μου γνωριζόμαστε απ’ όταν ήμουν 17. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί και μετά χωρίσαμε. Ο σύντροφός μου με ξέρει καλύτερα και από τον μπαμπά μου. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα πιστέψει κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρη ότι όταν βγει ο Νίκος και ο James, ο σύντροφός μου θα τους κάνει και το τραπέζι».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!