TV BITS

Survivor: Η Ελευθερίου έχει ανοίξει πολλά... μέτωπα στην ομάδα της

Είναι πλέον φανερό πως οι σχέσεις της Ελευθερίας Ελευθερίου, με την συμπαίκτριά της Άννα Μαρία Βελλή, πάνε από το κακό στο χειρότερο, αλλά παράλληλα η Κύπρια παίκτρια δείχνει να προκαλεί εντάσεις και δέχεται επιθέσεις και από άλλα μέλη της ομάδας της.

Στο χθεσινό επεισόδιο, λίγο πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, η Άννα Μαρία Βέλλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η Ελευθερία χθες είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί όλα τα αγόρια της ομάδας μας. Εγώ στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να το κάνω και όταν έπεσα κάτω κόντεψα. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας βλέπω την Ελευθερία να πετάει το τοτέμ… Λέεω, ελπίζω να έπεσε και να μην το παράτησε»!

«Θεώρησα από τη στιγμή που έχω ατομική ασυλία, δεν υπήρχε λόγος να μπω στη διαδικασία να στηρίξω κάποιον συμπαίκτη μου. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να «δώσω» τον επόμενο. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να το παλέψω» αποσαφήνισε η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα.

Συνεχίζοντας τα «βέλη» η Άννα Μαρία Βελλή τόνισε πως «δεν έχω να συμβουλεύσω έναν τέτοιο άνθρωπο πια… Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι κάνει κακό σε αυτήν… Του μιλάει κανονικά του Αλέξη και του συμπεριφέρεται κανονικά. Μειώνει τον ίδιο της τον εαυτό με τις πράξεις της. Δεν καταλαβαίνει ακόμα και σήμερα ότι με ατό που έκανε, έδωσε περισσότερες πιθανότητες στον Αλέξη και τον Χρήστο να κερδίσουν».

Το μέρος της Άννας Μαρίας Βέλλη πήραν τόσο ο Νίκος Μπάρτζης όσο και ο Τζέιμς Καφετζής απέναντι στην γοητευτική τραγουδίστρια του Survivor.

 

Ένταση όμως είδαμε και μεταξύ της Ελευθερίας και του συναδέλφου της Πάνου Καλλίδη, ο οποίος φάνηκε να εκνευρίστηκε με τη στάση της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!