TV BITS

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Καλίδης όταν είχε νέα από την οικογένειά του

Ο τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, μπήκε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα στο Survivor και πλέον έχει συμπληρώσει σχεδόν ενάμιση μήνα μακριά από την οικογένειά του, οπότε ήταν λογικό που... λύγισε όταν η ομάδα του κέρδισε χθες το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι Μπλε φού έφαγαν τα τροπικά φρούτα τους (μέρος του επάθλου για τη νίκη τους),  ένας - ένας διάβασαν τα γράμματα των δικών τους ανθρώπων.

Οι διαγωνιζόμενοι έδειξαν μία άλλη πλευρά της προσωπικότητάς τους, καθώς “λύγισαν” στη θέα των αγαπημένων τους προσώπων ξεσπώντας σε κλάματα. Μάλιστα πολλοί παίκτες της Μπλε ομάδας, δάκρυσαν με το που έμαθαν πως κέρδισαν το έπαθλο, πριν καν διαβάσουν τα γράμματα.




Αναμφίβολα, μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές ήταν όταν ο Πάνος Καλίδης αντίκρισε τη σύζυγό του, Λεάννα Μάρκογλου μαζί με τα τρία παιδιά τους.

«Νάαακη μου, άντρα μου, μας λείπεις πάρα πολύ εμείς να ξέρεις ζούμε το δικό μας Survivor με τόσο ξενύχτι! Τα παιδάκια μας σε βλέπουν και σε καμαρώνουν φωνάζουν έχουμε κάνει το σπίτι γήπεδο!!! Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσένα συνέχισε έτσι, συγχαρητήρια σε όλους τους μαχητές είστε εξαιρετικοί και πολύ δεμένοι… Σε αγαπάμε είναι όλα καλά μην ανησυχείς ζήσε την εμπειρία είναι μοναδική…!» διάβασε συγκινημένος ο τραγουδιστής.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!