MEN'S GUIDE

Έρευνα έδειξε τι δεν πρέπει να της πάρεις ως δώρο του Αγίου Βαλεντίνου

Αν είσαι ερωτευμένος και σκέφτεσαι από τώρα τι δώρο να πάρεις στο ταίρι σου για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει, σίγουρα θα βρεις χρήσιμο το top 5 που ανέδειξε μια έρευνα με τα δώρα που οι γυναίκες δεν θέλουν να λαμβάνουν ως δώρο στις 14 Φεβρουαρίου.

Δες λοιπόν ποια είναι τα δώρα που βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας με τα χειρότερα δώρα για τη συγκεκριμένη γιορτή και φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις κάτι ανάλογο.


Η έρευνα έγινε στη Βρετανία για λογαριασμό του UK Gift Card & Voucher Association (UKGCVA) και σύμφωνα με αυτή το χειρότερο δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι οι οικιακές συσκευές!


Το δεύτερο χειρότερο δώρο στη λίστα, είναι κάτι που πιθανά το είχες στο κεφάλι σου ως πιθανή επιλογή δώρου και αυτό είναι τα εσώρουχα.


Πολλοί άνδρες επιλέγουν σέξι εσώρουχα ως δώρο για τις συντρόφους τους για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά η πλειονότητα των γυναικών που συμμετείχε στην έρευνα, είπε πως αυτό το δώρο δεν τους αρέσει γιατί σχεδόν πάντα τα εσώρουχα που λαμβάνουν ως δώρο είναι σε λάθος νούμερο και το χειρότερο είναι πως το ταίρι τους περιμένει αυτές να τα φορέσουν άμεσα!


Οπότε μην της πάρεις εσώρουχα, εκτός και αν είσαι βέβαιος πως ξέρεις το μέγεθός της.


Επίσης μην της πάρεις φτηνά λουλούδια από... τα φανάρια ή κάποιοι κιόσκι στο δρόμο. Η έρευνα έδειξε πως ναι μεν τα λουλούδια αρέσουν στις γυναίκες, αλλά θέλουν να είναι ακριβά και περιποιημένα όπως αυτά ενός ανθοπωλείου και όχι της... λαϊκής!


Το τέταρτο χειρότερο δώρο στη λίστα είναι μια κάρτα με ευχές για τον Άγιο Βαλεντίνο, που μέσα έχεις βάλεις χρήματα για να αγοράσει αυτή ό,τι θέλει, Απλά μην το κάνεις γιατί μπορεί και να χωρίσεις κιόλας.


Τέλος στην πέμπτη θέση με τα χειρότερα δώρα βρέθηκε η σοκολάτα και τα σοκολατάκια (επίσης δημοφιλές δώρο για το Βαλεντίνο) με πολλές γυναίκες να σχολιάζουν πως είναι παράλογο να τους κάνουν δώρο σοκολάτες οι σύντροφοί τους που συνήθως σχολιάζουν πάντα αρνητικά το βάρος των γυναικών.


Ποια επιλογή λοιπόν σου μένει; Θυμίζουμε πως άλλες έρευνες έχουν δείξει πως τα αγαπημένα δώρα που σχεδόν όλες οι γυναίκες λατρεύουν είναι τα κοσμήματα (πάντα στην κορυφή της λίστας), τα ταξίδια (λίγο δύσκολο αυτή την εποχή), τα κινητά τηλέφωνα και οι ανέξοδες εκπλήξεις και ευφάνταστες ρομαντικές κινήσεις! 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!