MEN'S GUIDE

Οι 5 πιο ακατάλληλες στιγμές να πεις στη σύντροφό σου πως την αγαπάς

Οι περισσότεροι άντρες είναι πεπεισμένοι πως κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει το "σ'αγαπώ" ωστόσο, οι ειδικοί δε θέματα σχέσεων εξηγούν πως υπάρχουν και κάποιες περιστάσεις που καλό είναι να μην τις επιλέξεις για να ξεστομίσεις αυτές τις δύο λεξούλες στο ταίρι σου.

Αρχικά, οι ειδικοί συμβουλεύουν ένας άντρας να έχει βεβαιωθεί πως τις εννοεί αυτές τις δύο λεξούλες πριν τις ξεστομίσει σε μια γυναίκα καθώς οι σχετικές έρευνες επιβεβαιώνουν πως οι περισσότερες γυναίκες όταν ακούν αυτές τις λεξούλες τις πιστεύουν αμέσως κιόλας!


Πάντως ακόμα και αν είσαι σίγουρος πως θέλεις να της πεις πως την αγαπάς, φρόντισε να επιλέξεις την κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις, ή μάλλον καλύτερα, φρόντισε να αποφύγεις τις λάθος στιγμές!


Στο gr.askmen.com διαβάσαμε ποιες είναι οι πιο ακατάλληλες περιστάσεις για να της πεις για πρώτη φορά την πολυπόθητη φράση:

  1.  Ενώ κάνετε σεξ. Δεν θα σε πιστέψει. Μιλάει η παρόρμηση.
  2.  Όταν προσπαθείς να την πείσεις να κάνετε σεξ. Ούτε θα σε πιστέψει, ούτε θα κάνετε. Κι αν τελικά παρασυρθεί και κάνετε σεξ, μετά θα συνειδητοποιήσει την αλητεία σου και μάλλον θα πρέπει να ψάξεις άλλη ν' αγαπάς από 'δω και πέρα.
  3.  Στον 1ο, 2ο, 3ο μήνα διάρκειας μιας σχέσης. Μήνες και αγάπη, δύσκολο. Κάτσε να γίνει χρόνος πρώτα, μη βιάζεσαι. Δεν φεύγει, δεν πάει πουθενά.
  4.  Στην προσπάθειά σου να την πείσεις να μη χωρίσετε. Δεν υπάρχει πιο θλιβερός τρόπος να την κρατήσεις κοντά σου, ειδικά αν δεν το νιώθεις.
  5.  Όταν έχεις κάνει «λαδιά», ανεξάρτητα αν σε έχει πάρει ή όχι χαμπάρι. Δεν ξέρω πως θα το πάρεις αυτό που θα σου πω: Δεν την αγαπάς ούτε στα νύχια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!