TV BITS

Survivor: Στο νοσοκομείο βρέθηκε ξανά η Κάτια - Απολογήθηκε για το ρύζι

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα των Διάσημων του Survivor και μια παίκτρια της ομάδας, η Κάτια Ταραμπάνκο έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων από τους συμπαίκτες της, ενώ παράλληλα η ίδια εμφάνισε νέα αδιαθεσία.

Το 24χρονο μοντέλο, δέχτηκε σφοδρή επίθεση από κάποιους συμπαίκτες της που την κατηγορούσαν πως βρίσκει φαγητό και το κρύβει και μάλιστα πολλοί συμπαίκτες της την ψήφισαν ως υποψήφια για αποχώρηση (αν και τελικά η Ανθή Σαλαγκούδη συγκέντρωσε περισσότερους ψήφους).

Η Κάτια Ταραμπάνκο τελικά, στο χθεσινό επεισόδιο αποκάλυψε στους συμπαίκτες της, μετά και τον καβγά που είχε με την Ελευθερία Ελευθερίου, ότι εκείνη έφαγε το ρύζι που όπως είπε το βρήκε πεταμένο στα σκουπίδια. Παραδέχθηκε το λάθος της, αποκάλυψε ότι την βοήθησε να το φάει και ο Πάνος Καλίδης και εξήγησε ότι το έκανε για λόγους επιβίωσης και ότι ήταν εγωιστικό εκ μέρους της. Μετά από αυτό και ο Πάνος Καλλίδης δέχτηκε τα πυρά των συμπαικτών του



Το σακουλάκι ρύζι επέστρεψε στη θέση του και όλα καλά, ή μήπως όχι;


Στην παραλία των «Μαχητών»  συζητούσαν για την ψηφοφορία των «Διάσημων» και την υποψηφιότητα της Ανθής και έδειχναν σοκαρισμένοι από τις 4 ψήφους της Ταραμπάνκο.

 

Ωστόσο η Κάτια αντιμετώπισε ξανά κάποιο πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε ξανά σε κλινική και έτσι χθες ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού, πως μετά και από αυτή την εξέλιξη, που... αποδεκατίζει την ομάδα των Διάσημων, δεν θα έχουμε καμιά αποχώρηση παίκτη αυτή την εβδομάδα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!