TV BITS

Survivor: Μια μεγάλη ανατροπή έγινε χθες στη διαδικασία αποχώρησης

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε μια μεγάλη ανατροπή στη διαδικασία αποχώρησης, καθώς ο Γιώργος Λιανός, ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού, κάτι που μάλλον ξάφνιασε και τις δυο ομάδες.

Θυμίζουμε πως οι Διάσημοι έχουν υποστεί αλλεπάλληλες ήττες σε αγωνίσματα ασυλίας και ήδη έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, τις προηγούμενες εβδομάδες, οι Μιχάλης Αρναούτης και Αγγελική Λάμπρη.

Χθες έπρεπε κανονικά να αποχωριστούν ακόμα έναν συμπαίκτη τους, καθώς υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά και τον Πάνο Καλλίδη.

Παράλληλα, αυτή την εβδομάδα η Κάτια Ταραμπάνκο οδηγήθηκε για άλλη μια φορά στο νοσοκομείο καθώς η αδιαθεσία της συνεχίστηκε κι έπρεπε να αξιολογηθεί εκ νέου η κατάστασή της.

Η παραγωγή βλέποντας αυτήν την δύσκολη κατάσταση, πήρε μία απόφαση που ανέτρεψε τα δεδομένα.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες ότι δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση, προφανώς για να διατηρηθεί μια ισορροπία στις δύο ομάδες. Οι τρεις υποψήφιοι ανακουφίστηκαν με αυτήν την αλλαγή ενώ θετικά φάνηκε ότι το πήρε κι η ομάδα των Μαχητών, κρίνοντας ότι οι Διάσημοι βιώνουν την πιο δύσκολη φάση τους.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!