TV BITS

Survivor: Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο [βίντεο]

Το μοντέλο που έγινε γνωστό από το GNTM και ως παρουσιάστρια στην εκπομπή Θαλασσόλυκοι, έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις στο Survivor, αφού είναι μια πολύ "δυνατή" παίκτρια της ομάδας των Διάσημων.

Όμως με το που ξεκίνησε το Survivor, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε κάποια προβλήματα με την υγεία της, αφού πριν λίγες μέρες φάνηκε να έχει πάθει τροφική δηλητηρίαση και στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε πως απουσίαζε από το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού.

Λίγο πριν την έναρξη της μονομαχίας ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η Κάτια μεταφέρθηκε προληπτικά σε κλινική για να αξιολογηθεί η κατάστασή της, καθώς έχει κάποιο κρυολόγημα.

Μετά την ήττα των Διασήμων στο αγώνισμα, αρκετοί ήταν οι παίκτες που σχολίασαν ότι η απουσία της δυσκόλεψε την ομάδα, μιας κι είναι μία πολύ καλή πάικτρια, με τον Γιώργο Κοψιδά να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός. Αυτό δεν άρεσε καθόλου τόσο στην Άννα Μαρία Βέλλη όσο και στον Περικλή Κονδυλάτο που ανέφεραν να είναι καλά η κοπέλα και να επιστρέψει αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το αν είναι καλή παίκτρια.

Μάλιστα ο τελευταίος δήλωσε ότι του έκανε εντύπωση που η Κάτια κρατιέται ακόμα σε φόρμα κι ότι μέχρι πριν λίγο ήταν καλά ενώ λίγο πιο μετά είχε κατάπτωση.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!