MEN'S GUIDE

Μάθε ποια χριστουγεννιάτικα δώρα δεν αρέσουν στις γυναίκες

Αν έχεις ήδη παραγγείλει μέσω διαδικτύου το δώρο που θέλεις να κάνεις στη σύντροφό σου για τις γιορτές, καλό είναι να ρίξεις μια ματιά στα πορίσματα μιας νέας έρευνας, γιατί ίσως αυτό που διάλεξες να μην αρέσει τελικά στη γυναίκα που έχεις πλάι σου και να αναγκαστείς να τρέχεις τελευταία στιγμή για αγορά δώρου με click away!

Πόσο ακριβό δώρο να της κάνεις; Τι να αγοράσεις για τη γυναίκα που αγαπάς; Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα έδωσε μια νέα έρευνα και κάποιες από τις απαντήσεις μπορεί να μην τις περίμενες.

H διαδικτυακή έρευνα για τα χριστουγεννιάτικα δώρα, έγινε από τη βρετανική ιστοσελίδα Showerstoyou.co.uk και σε αυτή είδαμε και ποιο είναι το ποσό που περιμένουν οι περισσότερες γυναίκες να ξοδέψεις για το γιορτινό δώρο τους.

Σύμφωνα με αυτή το 39% των συμμετεχουσών γυναικών πιστεύει ότι ο σύντροφός τους θα ξοδέψει από 114 μέχρι 170 ευρώ για το δώρο τους.

Η έρευνα όμως αποκάλυψε και ποια είναι τα χειρότερα δώρα που θα μπορούσε να αγοράσει ένας άντρας σε μια γυναίκα για τις γιορτές.

  1. Σετ μπάνιου
  2. Καλλυντικά
  3. Άρωμα
  4. Προϊόντα περιποίησης προσώπου
  5. Ρούχα
  6. Οικιακές συσκευές
  7. Να της δώσει χρήματα να πάρει ό,τι θέλει
  8. Σοκολατάκια/Γλυκά
  9. Λουλούδια
  10. Εσώρουχα

Και αν μετά από αυτά... πελάγωσες άλλες έρευνες έχουν δείξει πως το κόσμημα, είναι το δώρο που προτιμά να λαμβάνει τεράστιο ποσοστό των γυναικών (άνω του 68%) ενώ υψηλά είναι τα ποσοστά και για τα gadgets όπως κινητό τηλέφωνο, αλλά και τα δώρα- εκπλήξεις όπως ένα ταξίδι (κάτι δύσκολο φέτος) ή επίσκεψη σε spa.


Τέλος αν δεν προλαβαίνεις να της πάρεις κάτι άλλο, να ξέρεις πως σε μια άλλη βρετανική έρευνα 9 στις 10 γυναίκες που ρωτήθηκαν, αν είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια ρομαντική κίνηση αγάπης από ένα πολυτελές δώρο σε μικρό ή μεγάλο κουτάκι, δήλωσαν ότι θα προτιμούσαν σίγουρα την αγκαλιά και ένα αυτοσχέδιο ερωτικό σημείωμα ή ποίημα. Κάτι εντελώς ανέξοδο δηλαδή!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!