MEN'S GUIDE

To total black look δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα - Tips για να το πετύχεις με στυλ

Υπάρχουν αναρίθμητοι celebrities που έχουν καθιερώσει τα total black outfits ως signature looks τους και στις ντουλάπες τους δεν βλέπεις τίποτε άλλο εκτός από μαύρα ρούχα και... καλά κάνουν, αφού δύσκολα μπορείς να κάνεις κάποιο στιλιστικό λάθος αν επιλέξεις ένα ολόμαυρο σύνολο.

Άλλωστε το μαύρο είναι ένα χρώμα που ποτέ δεν έφυγε από την ανδρική μόδα, κολακεύει όλους τους άντρες, "κόβει" τη σιλουέτα, τονίζει το πρόσωπο και γενικά βολεύει τους πάντες.


Είναι φυσικά το ιδανικό χρώμα για το χειμώνα (το καλοκαίρι το total black outfit φαντάζει λίγο παράταιρο, ειδικά στις μεσογειακές χώρες όπου... σκάει ο τζίτζικας) και φέτος τα total black looks είναι και in fashion και ειδικά οι leather εκδοχές τους.
 

Στο gr.askmen.com διαβάσαμε μια σειρά από συμβουλές για να πετύχεις τέλεια total black outfits.

Πειραματίσου με την εφαρμογή...

Τα πράγματα είναι απλά: Αν επιλέξεις να ντυθείς από την κορυφή ως τα νύχια με ένα και μόνο χρώμα θα πρέπει αναγκαστικά -και προκειμένου να προσδώσεις μια κάποια πινελιά δημιουργικότητας στην εμφάνισή σου- να ρίξεις το βάρος σου στην εφαρμογή.

Ή, για να το θέσουμε διαφορετικά, αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνες για να πειραματιστείς άφοβα και χωρίς ενοχές με τα λίγο πιο «άνετα» φούτερ και πουλόβερ, τα υπερμεγέθη παλτό και τα κομματάκι πιο “baggy” παντελόνια που φέτος είναι ξανά στη μόδα.

... αλλά και με τα υλικά

Πρόκειται για τη λεπτομέρεια εκείνη που θα αναδείξει όσο καμία τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Με αυτό το δεδομένο, αναζήτησε κομμάτια από δέρμα, μαλλί, μελανζέ βαμβάκι, κοτλέ κοκ και «κάνε παιχνίδι».

Δώσε μια ευκαιρία στα πιο «βαριά» παπούτσια

Ένα από τα σημαντικότερα trends της σεζόν στα υποδήματα είναι η χρήση κρεπ ή «τρακτερωτής» σόλας όχι μόνο στις μπότες αλλά και σε πιο «καλά» δερμάτινα παπούτσια, όπως για παράδειγμα τα derbies. Πρόκειται για μια τάση που «ταιριάζει γάντι» στο total black outfit.

Πες «όχι» στο μαύρο πουκάμισο

Παρά τα όσα νομίζεις, το συγκεκριμένο κομμάτι όχι μόνο δεν σε κάνει να δείχνεις στυλάτος αλλά αντίθετα σε κάνει να μοιάζεις λες και κατέβηκες από κάποιο βουνό της «λεβεντογένας».Αν πάλι θέλεις ντε και καλά να φορέσεις μαύρο πουκάμισο, φρόντισε τουλάχιστον αυτό να είναι καμωμένο οπωσδήποτε από φανέλα ή μαλλί. As simple as that...

Παίξε το παιχνίδι της αντίθεσης

Αναρωτιέσαι πώς ακριβώς μπορείς να δημιουργήσεις αντίθεση σε μια εμφάνιση που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο μαύρο; Πολύ απλά, εντάσσοντας σε αυτή μικρές, διακριτικές λεπτομέρειες, όπως για παράδειγμα κάλτσες, κάποιο κασκόλ ή κάποιο καπέλο σε ελάχιστα πιο ανοιχτή απόχρωση ή, αν είσαι αρκετά τολμηρός, φορώντας κάποιο ρολόι με μεταλικό μπρασελέ.

Άσε τον ράφτη σου στην ησυχία του

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, πολλοί άντρες εκεί έξω θεωρούν ότι ένα μαύρο κοστούμι συνδυασμένο με μαύρο πουκάμισο, γιλέκο και γραβάτα αποτελεί «σικάτη» επιλογή. Λοιπόν, σου έχουμε νέα: όλοι αυτοί οι κύριοι κάνουν λάθος, μιας και φορώντας τη συγκεκριμένη «πανοπλία», το πιο πιθανό είναι να μοιάζεις απλά με μια πιο «κυριλέ» version του "Neo" Keanu Reeves στο The Matrix.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!